Breaking news

Vadim l-a dat în judecată pe Prefectul Capitalei pentru că vrea să omoare 40.000 de câini

loading...

Europarlamentarul PRM, Corneliu Vadim Tudor îl va acţiona în instanţă pe prefectul Capitalei Mihai Atănăsoaei dacă va persista în intenţia de a eutanasia câinii fără stăpân.

1121_vadimPreședintele PRM, Vadim Tudor l-a dat în jduecată pe Mihai Atănăsoaei, Prefectul Capitalei, ca urmare a poriectului depus de acesta la Parlament, cu privire la eutanasierea câinilor comunitari din București. “L-am dat în judecată pe prefectul Capitalei, Mihai Atănăsoaei pentru abuz în serviciu şi nerespectarea legii (…) Ne face de râsul lumii. Ce suntem noi, barbari? Uganda lui Idi Amin? Vom mai face şi vom radicaliza formele de protest“, a declarat preşedintele PRM, vineri, într-o conferinţă de presă.

Vadim Tudor susţine că sterilizarea câinilor vagabonzi şi construirea de adăposturi vor rezolva problema maidanezilor în decurs de câţiva ani.Liderul PRM a susţinut că sunt informaţii că Primăria Capitalei se face vinovată de delapidarea a 13.000.000 de euro, în perioada 2001-2009, bani ce erau alocaţi pentru sterilizarea câinilor fără stăpân. Banii ar fi fost suficienţi pentru această operaţiune, în condiţiile în care sterilizarea costă în jur de 10 euro pentru un câine, iar circa 15 cabinete veterinare din Bucureşti fac sterilizări gratuit.

Vadim Tudor i-a cerut premierului Boc să intervină în această chestiune. “Aştept o reacţie de la Guvern pentru că prefectul este reprezentantul său în teritoriu. Dacă Emil Boc nu ia nicio atitudine înseamnă că este de acord”, a comentat preşedintele PRM.

loading...
1 Comentariu
  1. Ilie Cristian spune

    Sa nu uitam ca si omul este animal…un animal mai evoluat…Nu trebuie sa tratam natura cu spatele si sa ne omoram semenii.Trebuie sa echilibram asta dar nu prin crima.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata