Breaking news

Vadim a făcut scandal la Tribunal. S-a certat cu judecătoarea

loading...

Corneliu Vadim Tudor a făcut scandal în sala de judecată de la Tribunalul București, certându-se cu judecătoarea care nu înțelegea cine este președintele PRM.

vadim tribunalÎnsoțit de patru avocați, Corneliu Vadim Tudor a făcut scandal de zile mari în sala de judecată de la Tribunalul București, la primul termen de judecare a contestării noii conduceri a PRM.

Vadim Tudor, proaspăt demis din funcție și exclus din PRM, a contestat la Tribunalul București, noua conducere a Partidului România Mare.

Pentru că atât Vadim cât și noul vicepreședinte ales săptămâna trecută la plenara de la Alba Iulia, susțineau că reprezintă PRM, judecătoarea a intrat în ceață și nu mai înțelegea nimic.

De aici și până la furia tribunului nu a mai fost decât un pas. Vadim a început să urle și să strige la judecătoare că el este președintele real al PRM.

Pentru că nu a avut cu cine să se înțeleagă, judecătoarea a decis să stabilească un nou termen de judecată pe data de 3 septembrie 2013.

Pe 27 iulie 2013, Congresul Extraordinar al PRM a votat excluderea lui Vadim din partid și alegerea lui Gheorghe Funar în funcția de președinte al Partidului România Mare.

loading...
2 Comentarii
  1. Liviu spune

    :)))))))))))))))))))) limbricilor … iar m-ati furat huuuoooo =)))))

    CE PENIBIL ESTE DEMENTUL ASTA si cat ma poate amuza !!!

  2. claudiu spune

    vadim e clar cazut pe carari laturalnice. cu toti se cearta si se haraie, mai bine sa stea acasa.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata