Breaking news

Urșii atacă din nou la Moroieni. Un urs a intra într-o gospodărie și a fugit cu un vițel

loading...

Urșii continuă să atace gospodăriile din Moroieni și să bage spaima în localnci.  Luni dimineaţă, un urs a intrat într-o gospodărie din Moroieni, de unde a luat un viţel.

Primarul localităţii, Mihai Moraru a declarat că ursul a intrat într-o gospodărie din satul Glod, a luat un viţel și a fugit fără să atace localnici.

„S-au prezentat doi localnici care mi-au spus că ursul a intrat în gospodăria lor din satul Glod şi le-a luat un viţel. Propietarul animalului spune că i-a fost frică să iasă din casă şi să alunge ursul. Acesta a scos viţelul din grajd şi l-a mâncat în gospodărie, după care a fugit în pădure. De asemenea, un câine din gospodărie este rănit după ce s-a luptat cu ursul” a declarat primarul din Moroieni, Mihai Moraru.

Atacul de azi de dimineață, vine la o zi după ce tot în localitatea Moroieni, în satul Glod, un urs intrând într-o gospodărie, de unde a luat un porc dintr-un coteţ.

Autorităţile au susţinut că animalul nu este cel rănit în laţ şi căutat de şase zile, care l-a ucis pe Ilie Leotescu, pentru că a vrut să ocidă ursul.

Primele atacuri ale ursului au avut loc în 15 septembrie, în satul Dealu Frumos, comuna Pietroşiţa, respectiv în satul Dealu Mare, comuna Buciumeni, cele două localităţi fiind învecinate.

În urma acestor atacuri, un bărbat și-a peirdut viața iar altul și o femeie au fost răniți.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata