Breaking news

Unul din câinii care au ucis copilul de patru ani în București, aparține unui ONG

loading...

Unul dintre cei șase câini ucigași care l-au sfâșiat pe copilul de patru ani, în Parcul Tei din București, aparține Asociaţiei pentru Protecţia Animalelor Caleidoscop.

caine ucigas ongRăzvan Băncescu, director general al Autorității Pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor ASPA, a declarat presei că unul din cei șase câini implicați în uciderea copilului, se află din 2008 în grija Asociației Caleidoscop.

Este vorba de câinele care avea urme de sânge pe bot, principalul suspect în uciderea copilului de patru ani.

Răzvan Băncescu a spus că Asociația Caleidoscop trebuia să se ocupe de îngrijirea acestui câine și că este direct răspunzătoare de faptele comise de maidanez. ASPA a reușit identificarea câinelui întrucât acesta era microcipat și crotaliat.

Directorul ASP a declarat la Antena 3, că această asociație este una care înșeală oamenii pe care-i îndeamnă să doneze bani pentru câinii comunitari. Și că abandonarea unui câine înregistrat și luat în custodie constituie infracțiune și că se întocmește dosar penal.

Asociația pentru dezvoltare comunitară “Caleidoscop” a semnat un protocol de colaborare cu Administrația pentru Supravegherea Câinilor fără Stăpân din București, în cadrul programului de sterilizare a câinilor fără stăpân. Asociația spune că ajută cu trasportul câinilor sterilizați și se implică în mediatizarea programului.

Asociația “Caleidoscop” este condusă de Carmen Secareanu în calitate de președinte. ASCSB mai are protocol cu Asociația “Cutu, cutu” și cu Fundația “Vier Pfoten”.

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata