Breaking news

UNSR organizează de Dragobete, Gala de 10

loading...

Pe 24 februarie, de Dragobete, sărbătoarea iubirii în variantă românească, Uniunea Națională a Studenților din România organizează GALA de 10.

unsr - gala de zeceÎn luna februarie, gala studențească, GALA de 10, organizată de Uniunea Națională a Studenților din România, vine cu o primă ediție la București. În data de 24 februarie 2017, centrul universitar București găzduiește una dintre cele mai importante festivități  create pentru  studenți, de către studenți, unde pot participa gratuit la o serie de evenimente organizate la Palatul Parlamentului menite să  transmită un mesaj la unison, cu privire la importanța educației, a voluntariatului, a dezvoltării personale și nu în ultimul rând a importanței promovării valorilor.

Gala de 10 este organizată de către organizațiile studențești  membre ale  Uniunii Naționale a Studenților din România  provenite din cele  17 centre universitare din țară.  Anul acesta, Uniunea Națională a Studenților din România împlinește 10 ani de la înființare, 10 ani după care putem afirma cu tărie că #împreunăreușim, în primul rând datorită oamenilor ce și-au lăsat amprenta asupra federației.  Cu ocazia acestei aniversări, UNSR dorește să scoată la lumină tineri excepționali ai tării noastre, atât studenți cât și elevi, voluntari ce merită aplauzele unei săli întregi, asociații ce s-au remarcat de-a lungul timpului și foști membri ai federației ce merită pe deplin titlul de Alumni UNSR. Ziua de 24 februarie 2017 va fi cea în care toate aceste merite vor fi recunoscute într-un loc la înălțimea evenimentului, Palatul Parlamentului. Gala de 10 este evenimentul căruita îi vom da startul începând cu ora 15:00, eveniment în cadrul căruia 10 elevi și 10 studenți cu rezultate academice excepționale, 5 voluntari și 5 asociații vor fi premiați și vor primi titlul #DeZECE în fața tuturor celor prezenți.

Vă așteptăm alături de noi să transmitem pentru studenți, pentru educație, pentru noi.

Cei ce vor fi premiați se vor înscrie pe site-ul www.unsr.ro/gala-de-zece într-una din secțiunile ELEVI,  STUDENȚI sau ASOCIAȚII. Cei prezenți în sală pot lua parte doar în urma completării formularului, secțiunea PARTICIPANȚI.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata