Breaking news

Universitatea Politehnica din Bucureşti momeşte elevii olimpici cu burse în sute de euro

loading...

Burse în euro, pentru olimpicii care se înscriu anul acesta la Universitatea POLITEHNICA din București, aceasta este strategia celei mai mari universităţi tehnice din România, pentru a atrage elevii să se înscrie la facultate.

universitatea politehnica bucurestiÎn premieră, anul acesta, Universitatea POLITEHNICA din București a decis să acorde burse speciale tuturor olimpicilor care se vor înscrie la studiile de licență ale UPB 2017-2018.

Olimpicii internaționali și naționali, care vor decide să se înscrie la Universitatea POLITEHNICA din București, vor beneficia de o bursă specială, în valoare de 1000 euro, respectiv 500 de euro. Bursele vor fi acordate lunar, din bugetul Universității POLITEHNICA din București, doar pentru perioada în care actualii liceeni, viitori studenți ai UPB, își vor menține performanțele școlare la cel mai ridicat nivel din punct de vedere al abordării olimpiadelor internaționale și naționale.

“Am luat această decizie, la nivelul conducerii Universității, pentru că învățământul universitar românesc trebuie clădit în primul rând pe valori și înaltă performanță, iar efortul celor care se înscriu în aceste două coordonate merită răsplătit fără prisosință și totodată susținut” a declarat Rectorul Universității POLITEHNICA din București, Mihnea Costoiu.

Înscrierile pentru studiile de licență, anul universitar 2017-2018, continuă în cadrul Universității POLITEHNICA din București, până sâmbătă, 15.07.2017, ora 16:00.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata