Breaking news

Un tren de călători a deraiat după ce a lovit o cireadă de bivoli la stația Stana Aghireş

loading...
0 4

Un tren plin cu pasageri a deraiat în județul Cluj, după ce a lovit în plin o cireadă de bivoli, luni dimineață, în apropiere de stația CFR  Stana Aghireş.

tren cfrTrenul Regio 3622 care circula pe ruta Huedin – Cluj Napoca, a deraiat luni dimineață, în jurul orei 6.30, după ce locomotiva a intrat în plin într-o cireadă de bivoli care traversa neregulamentar calea ferată.

”În jurul orei 06.30, Trenul Regio 3622 Huedin – Cluj Napoca a lovit în apropiere de staţia Stana Aghireş o cireadă de bivoli. Locomotiva trenului a fost avariată, iar pasagerii şi  personalul feroviar nu au fost accidentaţi. În jurul orei 08.30 pasagerii au fost preluaţi cu un tren suplimentar cu destinaţia Cluj Napoca. Menţionăm ca circulaţia celorlalte trenuri nu este afectată. CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile cauzate de incident”, se arată în comunicatul de presă al CFR Călători, remis exclusivNEWS.ro.

Mecanicul de locomotivă spune că a observat animalele care traversau calea ferată, a frânat, dar nu le-a putut evita. Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al CFR a precizat că nu s-au înregistrat întârzieri ale trenurilor pe această rută, din cauza deraierii trenului de călători.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata