Breaking news

Un tramvai a sărit de pe șine în Pasajul Victoriei după ce a lovit o mașină

loading...
0 5

Un tramvai de pe linia 1 a RATB a sărit luni seară, de pe șine, în Pasajul Victoriei din București, după ce a lovit o mașină care mai apoi a fost prinsă între tramvai și un stâlp de înaltă tensiune.

accident tramvai pasajul victorieiUn accident rutier în care a fost implicat un tramvai și un autoturism a blocat circulația tramvaielor liniei 1 a RATB, preț de câteva ore, luni seară. Accidentul a avut loc în Pasajul Victoriei din Capitală.

Accidentul a avut loc în jurul orei 18.40, după ce un autoturism a încercat să vireze la ieşirea din Pasajul Victoria şi a fost tamponat de tramvai.

Mașina a fost proiectată într-un stâlp de înaltă tensiune, iar șoferul a fost scos cu greu dintre fiarele contorsionate, de către echipele de la descarcerare.

În scurt timp de la producerea accidentului, pasagerii din tramvai, s-au dat rapid jos din mijlocul de transport în comun, din fericire, niciunul nu a fost rănit, însă au tras o sperietură groaznică.

Circulaţia tramvaielor de pe linia 1 este blocată pe sensul către Ştefan cel Mare, iar cele de pe linia 46 au fost deviate, după producerea accidentului.

La ieşirea din Pasajul Victoria, sensul de mers Ştefan cel Mare, un autoturism care încerca să vireze a intrat pe contrasens şi a fost tamponat de un tramvai linia 1 care circula regulamentar. Din acest motiv, tramvaiul a deraiat şi, în prezent, circulaţia tramvaielor din linia 1 este blocată sensul către Ştefan cel Mare. Echipele de intervenţie ale RATB sunt la faţa locului şi acţionează pentru repunerea tramvaiului pe şine”, a precizat Brândușa Raeceanu, purtător de cuvânt al RATB.

Autoturismul, marca Renault, a fost făcut praf după ce a fost prins ca într-o menghină între tramvai și stâlpul de electricitate, astfel că proprietarul acestuia va scoate bani grei din buzunar pentru repararea mașinii în caz că nu are CASCO.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata