Breaking news

Un taximetrist a accidentat grav un bărbat pe trecerea de pietoni

loading...

Accidentul s-a produs sâmbătă seară, în jurul orei 23.00,  în cartierul Titan, la intersecţia B-dului 1918 cu strada Liviu Rebreanu din sectorul 3.

Liv001Victima, un bărbat în jurul vârstei de 55 de ani, a traversat pe culoarea roşie a semaforului, fiind surprins pe trecerea de pietoni de către un autoturism Dacia Logan aparţinând unei firme de taximetrie din Bucureşti.  Martorii accidentului au declarat pentru exclusivnews.ro că taximetristul avea viteză şi deşi avea culoare verde de trecere prin intersecţie, nu s-a asigurat şi a accidentat grav pietonul.

În urma impactului, bărbatul a fost aruncat în aer aproximativ 10 m, aterizând pe asfalt.  Bărbatul prezenta multiple plăgi în zona capului, şi la nivelul articulaţiei cotului de la mâna dreaptă.

Ambulanţa a sosit la locul accidentului după aproximativ 10 minute de la apelul unuia dintre martorii accidentului, la serviciul unic de urgenţă. Bărbatul a fost preluat de medicii de pe ambulanţă în stare gravă, în stare de inconştienţă, cu şanse reduse de supravieţuire.

Deşi Secţia de Poliţie se afla la doar 500 m depărtare de locul accidentului(Secţia 13 Poliţie), un echipaj al  poliţiei a sosit la locul accidentului după aproximativ 15 minute de la producerea accidentului.

Liv002Liv003

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata