Breaking news

Un taxi a fost prins între două tramvaie în zona Trafic Greu din Bucureşti

loading...

Un taxi în care se aflau două persoane, a fost prins între două tramvaie miercuri dimineaţă, în zona Trafic Greu din Bucureşti. Circulația tramvaielor a fost dată peste cap iar duă persoane au ajuns la spital cu răni multiple.

taxi blocat intre tramvaiePotrivit informațiilor furnizate de poliție, taxiul a fost prins între două tramvaie ale liniilor 1 şi 11, în zona intersecţiei Şoseaua Progresul cu Calea 13 Septembrie.

Vinovat de producerea accidentului pare să fie taximetristul care a încercat să pătrundă de pe o stradă laterală şi nu a acordat prioritate tramvaiului. Tramvaiul l-a acroşat şi l-a aruncat pe cealaltă linie de tramvai, în sens opus, unde a fost lovit de un alt tramvai şi prins între cele două.

În urma accidentului, şoferul taximetrului, în vârstă de 35 de ani, a fost rănit la nivelul capului, însă este conştient, acesta fiind transportat la spital.

Pasagera, o femeie de 28 de ani, este de asemenea suspectă de fractură de claviculă. Ea a fost dusă la Spitalul Universitar pentru mai multe investigaţii.

Circulaţia tramvaielor liniilor 1, 8, 11 şi 25 a fost reluată miercuri, în jurul orei 10.00, pe Şoseaua Progresul, după ce timp de mai bine de o oră a fost deviat

După ce va ieși din spital, taximetristul va trebui să suporte costurile reparației mașinii dar se va alege și cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata