Breaking news

Un tânăr și-a împușcat instructorul de TIR după care s-a sinucis

loading...

Cristian Pop, în vârstă de 24 de ani, și-a împușcat marți seară, instructorul de tir, în poligonul UTI din Capitală, după care s-a sinucis.

FILES-US-GUNSPotrivit anchetatorilor, Cristian Pop a mers marți seară, să efectueze antrenamente în poligonul de trageri. Instructorul era chiar directorul Poligonului UTI, Nicolae Tănase, în vârstă de 56 de ani.

Potrivit imaginilor surprinse de camerele de luat vederi, tânărul este surprins când trage câteva focuri la ţintă, însă acesta devine agitat iar instructorul îi corectează de mai multe ori poziţia corpului.

După care, Cristian Pop se întoarce brusc către instructorul de tir, pe care îl împuşcă de trei ori cu un pistol Glock de calibru nouă milimetri, de la o distanţă de aproximativ un metru. După ce instructorul s-a prăbuşit l-a podea, tânărul a mai tras încă două gloanţe în trupul acestua, după care și-a dat casca jos și s-a împușcat în cap cu același pistol.

În momentul în care anchetatorii au anunţat familia lui Pop, care locuieşte în comuna Pantelimon, aceștia au aflat că acesta a intrat într-o depresie după ce iubita lui a plecat în străinătate.

Tânărul a lăsat un bilet de adio, găsit de familia tânărului într-o haină a lui, în care a scris că se simte inutil şi că vrea să moară.

Cristian Pop era un client mai vechi al poligonului şi nu era cunoscut de angajaţi drept o persoană conflictuală.

Ancheta este desfăşurată de Serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei, sub coordonarea procurorilor Parchetului Tribunalului Bucureşti.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata