Breaking news

Un tânăr de 26 de ani, s-a sinucis, aruncându-se în fața metroului în stația Eroilor

loading...

Un bărbat în vârstă de 26 de ani, din localitatea Titu, județul Dâmbovița, și-a pus capăt zilelor, duminică, după ce s-a aruncat în fața metroului, în stația Eroilor.

sinucidere metrouTragedia s-a produs duminică dimineață, în jurul orei 8.45. Bărbatul s-a aruncat voluntar în faţa trenului care a sosit în stația de metrou Eroilor din București.

Conducătorul metroului a spus că, la staţia Eroilor, bărbatul i-a ieşit practic în faţă pe linie și că nu a mai avut ce face. Tânărul a fost tăiat de roțile metroului și a decedat pe loc.

Echipajul SMURD sosit la fața locului, nu a putut decât să constate decesul tânărului. Anchetatorii nu au stabilit deocamdată motivele sinuciderii bărbatului.

Incidentul s-a petrecut pe linia Eroilor-Unirii şi a fost semnalat la 112 în jurul orei 8.45, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Daniel Vasile.

Din cauza sinuciderii, circulaţia la metrou a fost întreruptă temporar pe tronsonul Gara de Nord – Dristor 2, până la ora 10.51.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata