Breaking news

Un tânăr de 19 ani din Suceava, violat cu bestialitate în toaletă la Kaufland

loading...

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din Suceava, a ajuns la spital, după ce a fost bătut şi violat cu bestialitate de doi indivizi în toaleta supermarketului Kaufland.

violat in toaleta la kauflandRăzvan a povestit anchetatorilor că a fost invitat de Gabriel Repede, un coleg de serviciu de la firma de construcţii la care este angajat, să meargă la băut, pentru a sărbători ziua acestuia. Colegul de muncă a venit însoţit de un prieten, Constantin Cucu, şi împreună au consumat alcool.

La un moment dat lui Răzvan i s-a făcut rău şi cei doi l-au dus la Kaufland, în toaleta pentru persoane cu dizabilităţi.

Aici, profitând de faptul că Răzvan nu se mai putea ţine pe picioare şi nu riposta, i-au introdus de mai multe ori, pe rând, penisul în gură. Cei doi violatori nu s-au oprit aici cu abuzurile.

Au mers apoi la supermarketul Albina , iar în spatele magazinului, l-au bătut măr pe tânăr, i-au dat pantalonii jos şi în timp ce Gabriel Repede îl ținea, celălalt i-a băgat tânărului de 19 ani trei degete în fund.

Și toate astea pentru că Răzvan scăpase pe jos într-un bar din zona Curcubeu, o sticlă de coniac Alexandrion, care s-a spart, iar ceilalţi doi tovarăşi de pahar l-au luat la rost, victima fiind nevoită să le promită că la următorul salariu va da o sticlă de coniac.

După ce și-au făcut mendrele cu el, l-au abandonat pe câmp și au fugit. După câteva ore bune de zăcut inconștient, tânărul abuzat sexual, cu ultimele puteri s-a așezat pe o bancă și când a auzit niște voci ae unor tineri a strigat după ajutor.

Aceștia au sunat la 112 și au chemat ambulanța care l-a transportat la Spitalul Județean Suceava, unde a fost internat la secția Ortopedie cu multiple leziuni și o fractură la mâna stângă.

Odată ajuns la spital, Răzvan a povestit medicilor prin ce a trecut. Aceștia au alertat poliția și parchetul. Astfel că în cursul zilei de joi, Gabriel Repede, de 24 de ani, din municipiul Suceava, şi complicele său, Constantin Cucu, de 26 de ani, din comuna Drăgoieşti, au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile.

Potrivit ziarului Monitorul de Suceava, cei doi violatori nu sunt la prima abatere.  Alături de alţi doi indivizi, pe 17 decembrie 2009, au sechestrat şi bătut un tânăr, pe motiv că acesta din urmă l-ar fi „turnat” la poliţie pe Gabriel Repede.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata