Breaking news

Un tânăr a fost țepuit de pensiunea Brukenthal Central Apartments din Sibiu

loading...

Un tânăr din București a fost țepuit de pensiunea Brukenthal Central Apartments din Sibiu, cu suma de 130 de lei. Proprietarul i-a promis că îi eliberează factură pentru ca tânărul să poată deconta suma de bani la firma care l-a trimis în interes de serviciu la Sibiu. Când a eliberat camera și a cerut factura, proprietarul a fost de negăsit. Abia a răspuns la telefon și i-a spus clientului că a plecat în Franța și că îi dă factură abia în ajunul Crăciunului. Adică la anul și la mulți ani. După insistențe și amenințări că merge la Poliție, proprietarul i-a trimis pe e-mail o ”dovadă” a plății, nesemnată și neștampilată.

pensiune sibiuTânărul din București s-a cazat pe 9 decembrie, ora 14.00, la Brukenthal Central Apartments din Sibiu, pensiune situată pe Strada Nicolae Bălcescu Nr. 12.

Administratorul Cristian Ştefan Neamțu i-a comunicat tânărului că a doua zi când eliberează camera îi eliberează factură pe suma plătită pentru cazare, întrucât bucureșteanul venise la Sibiu în interes de serviciu. Însă una a promis și alta a făcut administratorul.

”În momentul în care am ajuns la pensiune, l-am întrebat pe administrator dacă îmi poate da factură pe dată în care voi stă la el. Îmi răspunde foarte amabil că da, nu este nicio problema, să îl sun dimineaţă când plec, îmi spune că găsesc cheile de la apartament în cutia poştală. Zis şi făcut, am luat cheile am stat acolo până pe dată de 10.12.2015 ora 12:00, moment în care îl sun pe individ, îi zic că vreau factură că plec. Răspunsul lui a fost că: Sunt în Franţa nu am cum să va dau factură până pe dată de 24-12-2015, atunci va voi trimite factură pe mail, până atunci va trimit o dovadă de plata. Eu cetăţean de încredere îi las banii în bucătărie aşa cum mi-a cerut, cheile la cutia poştală şi plec. Ziua trece şi omul nu mi-a trimis nici dovadă de plata nici factură. Asta se numește evaziune fiscală. Am fost constrâns să las banii întrucât în momentul în care am făcut rezervarea la pensiune mi-a cerut numărul cardului de credit. A fost greșeala mea că am acceptat să mă cazez aici. De azi înainte nu voi mai accepta să mă cazez la hoteluri și pensiuni care-mi cer numărul cardului”, a declarat tânărul pentru exclusivNEWS.ro.

După ce a ajuns în București, tânărul a insistat telefonic la administratorul pensiunii, cerându-i factura. A primit în schimb doar o ”dovadă” de plată în alb, fără ștampilă și fără semnătură.

Dovadă care nu îi servește la nimic și nu poate deconta banii plătiți pe cazare. drept urmare tânărul va fi nevoit să suporte din propriul buzunar cazarea la pensiunea din Sibiu.

După ce i-a spus că face plângere la Poliție pentru înșelăciune și evaziune fiscală, administratorul i-a spus că pensiunea e pe persoană fizică și că el și-a atins plafonul de facturi pe luna asta și din acest motiv nu îi mai poate elibera documentul prin care dovedea efectuarea plății.

Brukenthal Central Apartments Sibiu este o proprietate amenajată într-o clădire istorică din centrul oraşului Sibiu. Proprietatea se află la 150 de metri de Piaţa Mare şi la 250 de metri de Piaţa Mică.

loading...
1 Comentariu
  1. Liviu spune

    Mare chestie …

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata