Un tânăr a decedat după ce un zid s-a prăbușit peste el

loading...

Un tânăr de 26 de ani a murit după ce a fost prinsă sub dărâmături în urma prăbuşirii zidului unei clădiri dezafectate aflate în apropierea fostei fabrici Vulcan din Bucureşti.

zidprabusitBogdan Opriţa, șeful SMURD, a spus că prin numărul unic de urgenţă a fost anunţat că tavanul unei clădiri dezafectate s-a prăbuşit peste mai multe persoane, însă echipajele SMURD sosite la faţa locului nu au găsit decât o victimă, care era decedată şi care fusese scoasă de sub dărâmături de către martorii la accident.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Anca Onofrei, a declarat pentru MEDIAFAX că accidentul s-a petrecut la ora 12.45, la o anexă a fostei fabrici Vulcan din Capitală, care urma să fie dezafectată.

Anca Onofrei a spus că o singură persoană a fost prinsă sub dărâmături, după prăbuşirea tavanului şi a unuia dintre zidurile clădirii dezafectate. La locul accidentului au sosit zece echipaje de intervenţie, între care patru ambulanţe şi autospeciale de descarcerare ale ISU Bucureşti.

288 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*