Breaking news

Un tânăr a decedat după ce un zid s-a prăbușit peste el

loading...

Un tânăr de 26 de ani a murit după ce a fost prinsă sub dărâmături în urma prăbuşirii zidului unei clădiri dezafectate aflate în apropierea fostei fabrici Vulcan din Bucureşti.

zidprabusitBogdan Opriţa, șeful SMURD, a spus că prin numărul unic de urgenţă a fost anunţat că tavanul unei clădiri dezafectate s-a prăbuşit peste mai multe persoane, însă echipajele SMURD sosite la faţa locului nu au găsit decât o victimă, care era decedată şi care fusese scoasă de sub dărâmături de către martorii la accident.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Anca Onofrei, a declarat pentru MEDIAFAX că accidentul s-a petrecut la ora 12.45, la o anexă a fostei fabrici Vulcan din Capitală, care urma să fie dezafectată.

Anca Onofrei a spus că o singură persoană a fost prinsă sub dărâmături, după prăbuşirea tavanului şi a unuia dintre zidurile clădirii dezafectate. La locul accidentului au sosit zece echipaje de intervenţie, între care patru ambulanţe şi autospeciale de descarcerare ale ISU Bucureşti.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata