Breaking news

Un suporter al echipei FC Petrolul a murit după ce a căzut din tren

loading...

Un suporter al echipei de fotbal FC Petrolul, care se deplasa la București, cu trenul împreună cu alți microbiști, la Super Cupa României, a murit după ce a căzut din tren.

tren calatoriTragedia a avut loc miercuri, în jurul orei 17.15, între localitățile Prahova și Crivina din județul Prahova.

”Un pasager a căzut din trenul special comandat pentru transportul suporterilor echipei FC Petrolul Ploiești de la stația Ploiești Sud la stația București Obor. Grupul de suporteri a fost însoțit pe parcursul călătoriei de către polițiști și jandarmi. Semnalul de alarmă a fost tras de suporterii aflați în proximitate, iar după oprirea trenului, la fața locului au ajuns echipe de la serviciile de ambulanță, Poliție și Jandarmerie”, precizează CFR Călători în comunicatul de presă remis exclusivNEWS.ro.

Echipajul SMURD sosit la fața locului a încercat să-l resusciteze pe tânăr, însă din păcate acesta nu a mai putut fi salvat.

Trenul era format din patru vagoane etajate, cu o capacitate suficientă pentru a transporta în condiții optime pe cei aproximativ 500 de suporteri.

Trenul a fost special pus în circulație, în baza unui contract încheiat între CFR Călători și Asociația suporterilor “Lupii Galbeni”. Trenul a ajuns în Gara București Obor cu o întârziere de 43 de minute.

Astă seară, FC Petrolul Ploiești și Steaua București, își dispută pe Național Arena, Super Cupa României la Fotbal.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata