Breaking news

Un salvamar a rănit cu șalupa o turistă germană

loading...

O turistă în vârstă de 68 de ani, din Germania a  fost lovită de şalupa unui salvamar. În urma incidentului  femeia s-a ales cu câteva tăieturi minore la piciorul stâng.

salupa.salvamarIncidentul s-a produs pe plaja dintre staţiunile Neptun şi Olimp, în timp ce Adelheid Goldschagg făcea scufundări, iar un salvamar care supraveghea plaja şi marea dintr-o barcă cu motor nu a observat-o şi a trecut cu ambarcaţiunea chiar pe deasupra turistei , aceasta fiind atinsă de elice la piciorul stâng.

Victima a fost dusă la Spitalul Mangalia, unde i-au fost puse câteva copci şi a fost bandajată, fiind apoi lăsată să plece din unitatea sanitară. Ea le-a declarat inspectorilor Căpităniei Portului Mangalia că nu doreşte să depună plângere împotriva salvamarului care a rănit-o, insistând chiar ca acesta să nu fie sancţionat pentru că totul nu a fost decât un accident.

Deși salvamarul a plecat în trombă după producerea incidentului și nici nu i-a acordat primul ajutor,  turista din Germania l-a iertat pe salvamar și nu a dorit să depună plângere la poliție, șeful savamarului a decis să îi aplice o penalizare de 5% din salariu și interdicția de a mai folosi șalupa timp de două săptămâni.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata