Breaking news

Un preot și-a omorât copii și apoi s-a sinucis

loading...

Crimă macabră în Mediaș. Un preot unitarian şi-a ucis copiii cu o cruzime de nedescris, chiar în biserica unde slujea, după care s-a aruncat în faţa trenului.

POLITIECei doi băieţei ai preotului unitarian din Mediaş aveau 5, respectiv 7 ani. Ultima oară au fost văzuţi împreună cu tatăl lor, când plecau la cumpărături. Nimeni nu ştie cum au ajuns până la urmă în biserică şi care a fost motivul pentru care preotul i-a ucis.

Nimeni nu poate explica gestul bărbatului, mai ales că era cunoscut drept un om liniştit, cu o familie perfectă. Procurorii, dar şi poliţiştii care anchetează cazul spun că nu s-au confruntat niciodată cu o astfel de situaţie.

Cei doi băieţei ai preotului unitarian din Mediaş aveau 5, respectiv 7 ani. Ultima oară au fost văzuţi împreună cu tatăl lor, când plecau la cumpărături. Nimeni nu ştie cum au ajuns până la urmă în biserică şi care a fost motivul pentru care preotul i-a ucis.

Preotul Denes Cseh a dispărut imediat după crimă. În timpul cercetărilor, poliţiştii au primit vestea că un bărbat ale cărui semnalmente coincideau cu ale lui a fost lovit de tren, la marginea oraşului. La faţa locului, poliţiştii au constatat că era vorba chiar de preot, care, probabil, s-a sinucis.

Vecinii, cunoscuţii dar şi mai marii bisericii unitariene au fost pur şi simplu şocaţi de veste.

Pastorul din Mediaş nu se simţea bine de câteva luni. Apropiaţii spun că preotul era mai ales îngrijorat şi suferea din cauza bolii soţiei sale. De aceea a şi stat o săptămână internat în spitalul din Târgu Mureş. Medicii spun că pastorul s-a externat la cerere.

loading...
1 Comentariu
  1. Liviu spune

    Mda … tipic rromanesc 🙂 nu ma mai mira nimic … oricum preotul asta daca tot s-a sinucis de ce nu l-a omorat pe basescu inainte ? Facea si el un MARE bine comunitatii 😉

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata