Breaking news

Un pompier aruncă bomba. În Club Colectiv a fost atentat terorist. Au ars de vii ca la crematoriu

loading...

Un pompier lansează o ipoteză șocantă cu privire la incendiul devastator din Club Colectiv soldat în prezent cu 56 de morți. Rapiditatea cu care s-a desfășurat incendiul indică faptul că acesta ar fi fost provocat. Pompierul spune că tinerii aflați în Club Colectiv la concertul din 30 octombrie 2015, au ars de vii precum la crematoriu.

foto-socante-club-colectiv-mortiUn pompier, pe nume Ady Lupu, a publicat pe facebook concluziile incendiului din Club Colectiv, coroborând informaţiile din media, inclusiv cu documente oficiale, cum ar fi referatul procurorilor în vederea arestării preventive a patronilor clubului. Pompierul susține că în realitate incendiul din Club Colectiv a fost un atentat terorist.

“La ora 22:32:16, imediat după ce artificiile s-au stins se observă cum spaţiul dintre stâlpul de susţinere al imobilului şi scenă rămâne în continuare luminat, iar lumina creşte foarte repede în intensitate acoperind o suprafaţă tot mai mare; Astfel, la ora 22:32:26 se observă, de fapt, cum tavanul situat între stâlpul de susţinere al imobilului şi scenă arde, iar din acesta încep să cadă bucăţi incandescente;”, fragment din Referatul Procurorilor după vizionarea înregistrărilor din Clubul Colectiv.

Tinerii au murit că la Auschwitz, arși ca la crematoriu

“Practic, când au venit pompierii nu au avut ce să stîngă. S-a transformat acea incinta într-un crematoriu în care acele persoane au fost carbonizate, că o camera de gazare, deci cu o mixtură în care în permanentă mai apar alte substanţe care fiecare dintre ele poate că le-am putea contracara, dar împreună nu ştie nimeni ce se poate face cu ele”, a declarat prof. dr. Dan Enescu, directorul Spitalului “Grigore Alexandrescu” la Ambasada Franţei.

Medicul a mai precizat că una dintre fetele care a ajuns la Spitalul Universitar în seară incidentului stătea pe un scaun sub observaţie, nu părea să aibă nimic, dar s-a prăbuşit brusc şi a murit.

“La Colectiv, oamenii au murit precum la Auschwitz. Tinerii aflaţi în club au fost practic gazaţi cu acid cianhidric, acesta fiind folosit şi de nazişti în lagărele din cel de-Al Doilea Război Mondial,” au declarat biochimiştii.

Rezultatele analizei chimice, făcută de experţii de la Universitatea Politehnica din București, au confirmat prezenţa acidului în gazul ucigaş.

Componenta gazului emanat de focul izbucnit în noaptea fatidică în club este extrem de complexă.

“Dominanta în componentă gazelor este reprezentată de monoxidul de carbon şi imensă majoritate a pacienţilor, pe baza investigaţiilor efectuate la internare, au demonstrat că erau intoxicaţi cu monoxid de carbon. De asemenea, era prezent în ordinea concentraţiei, în ordinea importanţei: acid ciahidric, monoxid de azot, dioxid de azot, acid clorhidric, toluen şi xilen. Conform comentariului colegilor de la Universitatea Politehnică, o astfel de combinaţie de otrăvuri pentru o fiinţă umană cu greu şi-ar putea-o imagina cineva”, a spus Ioan Lascăr, şeful Secţiei de Chirurgie Plastică de la Spitalul Floreasca.

Profesorul Dan Enescu, medic chirurg la Spitalul de copii Grigore Alexandrescu, cel care i-a tratat şi pe bebeluşii răniţi în incendiul de la Maternitatea Giuleşti, spune că tocmai această compoziţie toxică face cazul special: Am avut impresia, când i-am văzut, că arată altfel decât am văzut în toată existenţa mea, adică era un lucru pe care nu reuşeam, va daţi seama că, după 20.000 de arsuri, începi să-ţi dai seama când intri în contact cu această patologie, şi îţi dai seama cam cum ar trebui să arate. Era ceva….am şi descris, este ceva pe care nu reuşesc să-l înţeleg. Era tocmai ce aţi auzit adineauri, componentă această de intoxicaţie.

În baza acestor informații și declarații, pompierul a concluzionat tranşant că incendiul de la Colectiv are aspectul unui atentat terorist!

Asistăm la primul asasinat terorist împotriva unor oameni frumoşi şi liberi! Gazare, ardere rapidă, plimbarea morţilor cu salvările, substanţe toxice necunoscute în plămânii victimilor, zeci de morţi instant şi în curând probabil în săptămânile ce vor urmă numărul se va duce spre 100… Am participat la sute de incendii când eram militar, la făbricuţe colegi de-ai mei la Fabrică Policolor şi nu s-a pomenit aşa ceva în toată istoria incendiilor în era “modernă ” să zic . Atâtea victime efectiv gazate şi arse în halul acesta . Nu ştiu de unde sunt imaginile, nu am fost acolo, dar să se moară în halul ăla şi să fie legat de acest caz atâtea “coincidenţe” , asta mă face să mă gândesc la un Crematoriu nazist în 2015. 

Nu cred că tavanul sau buretele a fost spălat cu soluţii imflamabile clasa 3,4,8 ADR din greşeală , iar fumul destul de toxic (clasa 6 ADR) de nici doctorii nu reuşesc să identifice decât 4 mari substanţe în compoziţia gazului ,dintre care şi un acid ce intră la clasa 2.3; 2.1;8 -toxic, inflamabil, corosiv. 

Deci avem un incendiu de la un burete şi nişte substanţe dubioase care nu aveau că caută acolo,dar ce domnule eram într-o fabrică de produs substanţe industriale periculoase ???!!! 

Deci : 263 gaz toxic imflamabil, 265 gaz toxic imflamabil comburant, 436 substanţă solidă imflamabila ce produce gaz toxic, TOC -TOXIC ,COMBURANT,COROSIV (a nu se stinge cu apă A-ASFIXIANT-Clasa 2.2. Clasa 8 substanţe corosive . ŞI TOT CRED UNII CĂ A FOST DOAR ACCIDENT !!!!!! ŞI TOTUL A PORNIT DE LA UN BURETE ŞI NIŞTE LEMN DE BRAD . Buretele am văzut că arde cu putere şi degajă un gaz nociv, flacăra se propagă repede şi toată teoria mea conspiraţionistă poate de prost gust , probabil cade la prima pală de vânt , sunt de-acord , pot fi un idiot , nu-i problema se mai înşală lumea şi va rămâne un alt comentariu tâmpit de pe facebook.

 Mulţi martori declara însă că tavanul care are probabil ceva sute de m/2 s-a aprins tot în timp foarte scurt 12 sec-1 minut! Bineînţeles am auzit de la o prietenă că s-ar fi spălat înainte tavanul cu toluen sau diluat şi apoi s-a pus buretele (trebuie aflat cu ce a fost lipit, sunt întradevăr adezivi foarte toxici şi care la fel propagă flacăra ce se răspândeşte destul de repede) 

Diluantii sunt foarte inflamabili dar se evaporă repede şi lucrarea de izolaţie fonică dar nu a fost făcută în ziua aia, imbibandu-se zeci de kg în burete ,sau iar cine ştie ce adeziv inflamabil în cantităţi uriaşe. Am văzut filmuleţul de pe Pro tv în care acest burete se aprinde şi flacăra se întreţine uşor şi la fel se răspândeşte repede . 

Dar cum naiba să se aprindă un club întreg într-un minut asta nu pot înţelege . Mai lipseşte ceva, sau lipsesc alte substanţe inflamabile. Substanţele de tip TFC de exemplu adică cianură şi arsenicul ard foarte repede , degajă gaze foarte toxice şi focul se propagă repede .

Cică chiar buretele eliberează cianură la ardere , ok de-acord, dar cum dreacu în mai puţin de un minut cel puţin 100 de oameni erau în flăcări ??!!

Şi 2 şi 3 minute, e prea rapid pentru sute de metrii .
Şi-apoi toate declaraţiile bombă, că erau satanişti , că şi-au meritat soarta , doctorii români şi francezi care au declarat că s-au confruntat cu substanţe necunoscute de ei ce au otrăvit pacienţii , dealfel foarte mulţi mor de la otrăvuri nu de la arsuri dacă observi , m-a făcut să dezvolt această teorie.

Poate e stupidă şi rămân un bou , dar nu e problema, ei au zis că noi rockerii suntem satanişti şi că ne merităm soarta nu ?!

E, atunci pot specula şi eu pe declaraţiile lor că sunt criminali !

Sau haide să zic că mă înşel eu şi să zicem că nu este aşa !
Totuşi buretele a fost “montat” de o firma specializată nu ?!ei chiar au sugerat să se adauge burete ignifug!

Deci, asta iar mă face să cred că cei de la firma respectivă nu erau idioţi şi nu au dat cu tone de adeziv-lipici-prenadez pe pereţi!

loading...
20 Comentarii
 1. Dorin spune

  Sunt de acord cu spusele tale si eu cred ca a fost o crima organizata bine gandita pentru a demisiona Guvernu si a lasa loc liber celor care conduc acum. In spatele acestor politicieni sunt asasinii care conduc clasa politica iar atunci cand presedintele nu poate face nimic intervin ei, asa zisii oameni destepti care decid soarta fiecarei tari. Probabil ca nici ei nu s-au asteptat sa mai existe supravetuitori la cat de bine au organizat totul, incat nimeni nu poate depista substantele folosite. D-zeu SA-I AIBA in grija LUI pe toti.

 2. Ce prosti sunteti. spune

  Da ba. Si am auzit ca si Nostradamus prezise asta candva. In fine,bravo celor care au facut aceasta crima organizata,au inlocuit un guvern de gunoie cu un guvern de gunoaie care nu stiu cum sa tina in gunoi. Ar fi putut sa fie doar un foc care a pornit de la acele artificii si buretele usor inflamabil plus tavanul de lemn,dar voi chiar mai credeti in coincidente? Treziti-va oameni buni. ISIS-ul a pus asta la cale pentru a isi infiltra teroristii in noul guvern,iar Ciolosi e de fapt Bin Ladel. Voi muri atacati de ISIS. Fugiti din tara.

 3. Ada Alexe spune

  Adezivii de tip superglue fac parte din clasa cianoacrilaților. Există și pentru uz industrial. Nu știu cum au respirat cei care au lipit acel burete, dar acest tip de adeziv pare un candidat ideal pentru substanțele toxice detectate.

 4. Dragos spune

  super glue denumirea oficiala este adeziv cianoacrilat cu vascozitate redusa. acest tip de adeziv era folosit pe scara larga in procesul de productie la Electroaparataj si alte uzine de acest fel, doar ca nu era comercializat pt public datorita toxicitatii, dupa 1989 au invadat piata provenite din Turcia o multime de de sortimente de adeziv miraculos bun pt orice ambalat in tuburi de de gramaj mic si pe care scria”super glue” de unde s-a impamantenit denumirea

 5. r3m3mb3r spune

  Daca a fost adevarat .. ca au fost de acort sa omoare ecc atunci vrem demonstratii aratati convorbirile si tot ce puteti si hai sa le dam foc DAR PROBLEMA CA SUNTETI NISTE FRICOSI

 6. VASILE spune

  Noroc ca exista locuri pentru postat
  , ca altfel ce ne-am face cu toti dusii cu capul care posteaza tampenii.Vezi si “pompierul”…..

 7. Emil Bobocea spune

  Înțeleg perfect neliniștea, dar gazele toxice puteau mai mult ca sigur din istoricul încăperii de fostă fabrica de pielărie și incaltaminte fi, cu multi tanini, nitrați și vitamina E eliberați din tencuiala de incendiul violent cu înaltă temperatură de ardere că cel pornit de Mg nears din luminările incendiare(un fel de NAPALM dar fără benzine), de aceia niciodată reconstituirea de la Petroșani nu are cum reproduce starea initiala.Mg are mare putere calorica cu numai o palmă obținută din produse sanitare topitorii de ceaoane de aluminiu își dublau cantitatea de aluminiu topit economisind mult cărbune huilă.In perioada interbelică sinele de tramvai crăpate erau sudate cu Termal o compoziție 1/1 Mg și cuie mici de fier. De aceia fără ca artificierul să cumuleze fluxurile și să stingă aparent(nu în real magneziul topit) se puteau arde în spațiul respectiv nu 2 ci 4 în simultaneitate fără să apare flacăra și să-i lase tavanului timp de răcire.

 8. John XENEA spune

  Sunt sigur ca la acest act terorist a contribuit si Klaus Iohannis ca sa-l dea jos pe Ponta.

 9. traian gaozaru spune

  pentru cine are o farama de creier functional, cred ca e limpede ca acolo a fost ceva pus la cale de cineva care voia sa isi puna guvernul lui.
  sa le luam pe rand:
  – pe stalpi nu pui burete fonoizolant, ca pe stalp nu il deranjeaza sunetul. staplul trebuia sa fie asa cum e el, de rezistenta si ignifug
  – daca tot dai cu artificii intr-o incinta inchisa cu o singura iesire pentru sute de oameni, nu directionezi jetul de artificii direct pe buretele inflamabil
  – artificierul sef nu a fost in sala cand a izbucnit incendiul, cica a iesit sa fumeze o tigara. atata bun-simt este admirabil! nu voia sa ii afume pe cei din sala!?
  – intr-o tara in care cei mai multi nu spala decat cu apa chioara pe jos, la colectiv aia au spalat tavanul, aflat la foarte mare inaltime, cu substante extrem de inflamabile si toxice. oare cum s-au catarat pana la 5 metri inaltime sa dea cu substantele alea, care sunt oricum dar nu cred ca sunt mai ieftine decat apa?
  – la manifestatiile care au urmat, dirijate vadit spre demiterea guvernului Ponta, a fost unul amendat pentru ca avea o pancarta “johannis demisia’, cica pentru tulburarea linistii publice. de parca in jurul lui nu erau vreo 30.000 oameni care faceau acelasi lucru??

 10. Gabriel spune

  Nu trebuie neglijata posibilitatea unui ritual satanist. Exista destui dezaxati inconstienti de consecintele unui astfel de dezastru.

  W

 11. catalin spune

  klaus iohanis a pus totul la cale deoarece era un pontiac care le statea in gat si trebuia eliminat asa pot si ei fura in liniste

 12. ionut spune

  Nu cumva a fost Dn ul Oprea in spatele acestui tragic nefericit accident? Nu cumva acest accident a fost ptr distragerea atentiei de la alt accident ce a pornit o revolta … parca erau niste interceptari in care se spunea ..ca numai un eveniment de amploare va face sa se uite acest accident …si cel ai important lucru care ma face sa ma gandesc la Dn ul Oprea e ca s a cerut tuturor cadavrelor sa li se faca autopsia in romania …inclusiv celor ce au murit in strainatate .. (sa nu uitam ca a doua zi se cam batea pe microfon ptr declaratii el si Arafat )
  Deci ? …

 13. Umhureanu cristian spune

  Sint sef mecanic pe nave oceanice si lucrez in domeniul mecanic de 32 de ani .am pregatire pe banii mei la fiecare 5ani in domeniul incendiilor.in aceasta perioada m-am lovit de aceste incidente cu focul de trei ori in compartimentul masina unde avem materiale combustibile adica sute de metrii de tubulaturii cu combustibil la 140*Cde la ptesiunea de 10 barii la 1000 bari.Nici la foc creat de scurt-circuit la puterii mari nu se propaga focul ca la Colectiv.Parerea mea care este o certitudine este ca focul la Colectiv a fost provocat ptr. ca nici un foc nu se initiaza spontan si nu se propaga spontan .Aviz ptr. LABARII care au cercetat in initierea focului vorbim de triunghiul focului temperatura- oxigen -gaze combustibile create de materialele combustibile .Le transmit multa muie la labarii de la laboratorul de la Mine care a cercetat a testat si a dat pina la urma un verdict care contrazice toate normele metodologice ale propagarii focului.Au ambalat un rahat in staniol.
  Sa le fie tarina usoara la copiii morti la Colectiv si condoleante la familii. Coruptia ucide dar trebuie sa mai spunem pe nume ca MASONERIA ucide!

 14. George spune

  Cu ce a fost efectuata dezinsectia cu o zi inainte?

 15. Cristian spune

  Intai lansezi “bomba”, incepi in forta iar in final spui: “Nu stiu…” …pai prietene pompier, un ochi mai putin atent, ar crede ca esti de folos celor ce au trecut prin nenorocirea asta…dar in realitate nu esti ! Pretinzi ca le sustii cauza dar spui aberatii, copilarii !! Pai orice om care se pricepe, iti va spune de unde rezulta fiecare substanta gasita…nu e nici o conspiratie aici. Insa duci atat de mult lucrurile in ridicol, inca cei care inca mai judeca ajung sa nu mai dea doi bani pe toata povestea asta vazand in ce directie penibila se duc lucrurile ! Nu e suficient ca autoritatile romane nu si au facut si nu si fac treaba, nu? Daca nici asta cu terorismu nu tine, ce urmeaza? Toate aceste aberatii nu fac altceva decat sa discrediteze, atentie celor tentati sa accepte tot felul de conspiratii ! Cineva inaintea mea explica cat de simplu e sa gasesti cianoacrilat si nicidecum atat de greu incat e nevoie de o conspiratie ! Cu cat se vor fabrica mai multe conspiratii de genul asta, cu atat mai putin oamenii vor mai simpatiza cu tragedia in sine ! Daca se trezeste un prost sa spuna ca ar fi fost o cheltuiala prea mare si un risc la fel si ca nu era nimeni in club atat de important incat sa merite riscul…? Lasati lucrurile cum sunt, cei vinovati sa plateasca cu varf si indesat, iar copiii aia morti sa si gaseasca linistea…atat ei cat mai ales parintii lor. Sa fereasca Dumnezeu pe toata lumea de asa ceva !

 16. Danciulescu spune

  Eu nu cred că a fost o mana criminală,nu țin cu nici un partid ,nu mă mai duc nici să votez că,nu am pe cine vota sunt niște hoți trădători de țară ,eu cred că așa a fost să fie ,iar firma care a montat acel burete nu cred că și-au dat seama că se poate întâmpla o tragedie.Adevarat acest burete se lipește cu pernandez ,o soluție care s
  e lipește linoleum este fff foarte toxica și arde foarte repede și degaja un miros care nu-l poți suporta ,odată inhalat ești terminat.Insa altă e ideea cum dracu intr-un club montezi burete care nu este ignifug,eu cred că, pompieri sunt de vina cum de le-a dat autorizație de funcționare . Sa fi fost mana criminala habar nu am am spus și eu părerea îmi cer sz dacă am greșit . Dumnezeu să-l ierte pe cei de la colectiv.

 17. anonymous spune

  SRI A PUS LA CALE ACEST ATENTAT,
  EXTRASE SECRETE DIN BAZE DDE DATE ALE SRI ISTILOR SI MASONILOR ARATA CLAR, sa dati foc a cat de muti puteti
  La Colectiv, oamenii au murit precum la Auschwitz. Tinerii aflati in club au fost practic gazati cu acid cianhidric, acesta fiind folosit şi de nazişti în lagărele din cel de-Al Doilea Razboi Mondial, au declarat biochimiştii.

 18. UNGUREANU MITICA spune

  Acum incepe sa se faca lumina in acest caz odios,cine conduce Romania de la Cotroceni? Cine a primit SMS pe telefon cu cateva ore inainte ca va avea loc la Colectiv catastrofa? Cine a iesit pe post si a declarat ca Regreta ca nu stia ca vor muri atat de multi oameni? Unde sunt camerele de supraveghere din zona?Unde sunt sumele fabuloase care s-au strans pentru ajutorarea celor arsi si traumatizati?Blestemati sa fie toti implicati in acest GENOCID INTENTIONAT!

 19. Pop Gheorghe spune

  Eu m-am gandit la o mana criminala chiar atunci cand a izbucnit incendiul. A fost intarita ipoteza de Iohannis.

 20. Belu spune

  Cum de a scăpat cel de la Vița de Vie? Și mai era la Cotroceni? A tăcut după aia! I s a pus batista pe țambal! Scuze, Basul si cu Toba mare!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata