Breaking news

Un jurnalist român a fost rănit în atentatele teroriste din Paris

loading...

Un jurnalist român a fost rănit vineri noapte în timpul atentatelor teroriste produse în Franța, la Paris. Anunțul a fost făcut de Televiziunea Română.

breaking-newsUn jurnalist român se numără printre victimele atentatelor teroriste care au avut loc vineri seară în centrul Parisului.

Informația a fost furnizată de Televiziunea Română, însă fără a preciza numele acestuia și detalii despre starea lui de sănătate.

Președintele Franței, François Hollande, care asista la meciul amical dintre reprezentativele Franţei şi Germaniei, a fost evacuat de serviciile de securitate.

La o oră de la producerea primelor atentate, François Hollande a anunțat că a decretat stare de urgență pe întreg teritoriul țării și că a decis închiderea de urgență a granițelor Franței.

Un prim bilanț al atacurilor indică 60 de morți și 100 de persoane luate ostatice în sala de concerte Bataclan din Paris, unde se desfăşura un concert rock.

Ministerul Afacerilor Externe din România anunță că a întreprins demersuri pe lângă autoritățile franceze pentru a afla dacă printre victime se află și cetățeni români.

„În urma atacurilor soldate cu victime, care au avut loc în capitala Franţei la 13 noiembrie 2015, Ambasada României la Paris a întreprins, în regim de urgenţă, demersurile legale pe lângă autorităţile franceze competente pentru a obţine informaţii suplimentare şi pentru a verifica dacă printre victimele atacurilor se află şi cetăţeni români. Verificările sunt în curs, iar misiunea diplomatică română este în legătură permanentă cu autoritățile locale în acest caz”, se arată în comunicatul de presă al MAE, remis exclusivNEWS.ro.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata