Breaking news

Un gălățean a murit după ce a sărit din ambulanță

loading...

Un bărbat din Galaţi, bolnav de  epilepsie, a murit, luni seară, după ce a sărit dintr-o ambulanţă care îl transporta la spital. Bărbatul a intrat în comă şi a murit după aproximativ o oră şi jumătate.

salvare-ambulanta-001Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, era suspect de TBC, suferea de epilepsie, iar în momentul producerii incidentului se afla într-o stare avansată de ebrietate, informează Antena 3. Asistenta din ambulanţă a ales să urce alături de şofer, de teamă să nu fie agresată de către pacient.  Şoferul şi asistenta nu au observat faptul că bărbatul nu se mai află în maşină. Martorii incidentului au chemat, însă, o altă ambulanţă care să-l preia pe bărbat.

O comisie de disciplină din cadrul Serviciului de Ambulanţă a început o anchetă în acest caz. În urma acestei anchete, se poate merge până la desfacerea contractului de muncă al asistentei respective. Direcţia de Sănătate Publică Galaţi a început, de asemenea, o anchetă în acest caz şi a dispus deja suspendarea din funcţie a asistentei medicale de pe ambulanţă pe motiv că nu a însoţit bolnavul în drumul spre spital, conform procedurilor.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata