Breaking news

Un fost polițist își terorizează vecinii iar autoritățile închid ochii

loading...

Un fost polițist își terorizează de luni bune, vecinii de bloc prin diferite șicane, scandaluri și amenințări cu dosare penale și pușcăria. În tot acest timp, autoritățile competente, în speță poliția, se face că plouă și nu aplanează în niciun fel conflictul.

masina parcata sector 2Romeo Macovei, fost polițist, actualmente la penise, a rămas cu apucăturile din epoca comunistă și deși nu mai este în exercițiul funcțiunii, continuă să aplice vecinilor, metodele securiste.

Ultima ispravă a fostului polițist, care locuiește într-un bloc de pe strada Heliade Între Vii din Sectorul 2 al Capitalei, este parcarea mașinii la 10 centimetri de a altui vecin astfel încât acesta să nu își poată scoate mașina din parcare.

Așa cum se poate observa în fotografii, fostul polițist și-a parcat mașina în bătaie de joc, blocând pur și simplu mașina de școală de la Teo. Și asta întrucât caută motive de ceartă și scandal cu instructorul auto, vecin cu el de bloc, care conduce mașina de școală de la Teo.

Chiar și pentru un instructor auto experimentat, scoaterea mașinii dintre cele două, se dovedește a fi misiune imposibilă.

Polițistul a parcat înadins în acest fel pentru a-i bloca ieșirea din parcare și în caz că încearcă să scoată mașina și i-o lovește pe a lui să aibă motiv întemeiat de scandal, amenințări și judecată.

De altfel, fostul polițist este un procesoman și dă în judecată pe toată lumea care-l deranjează și cu o vorbă. Potrivit vecinilor, dacă aceștia îi atrag atenția asupra comportamentului său, polițistul sare la bătaie și îi amenință cu relațiile lui din Poliție.

În tot acest timp, Poliția Capitalei ignoră și refuză să-l pună la punct pe fostul agent de poliției, potrivit legii, astfel că scandalurile și situația tensionată dintre el și vecini, continuă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata