Breaking news

Un elicopter SMURD s-a prăbușit în Lacul Siutghiol

loading...
0 2

Un elicopter SMURD s-a prăbușit în Lacul Siutghiol. Accidentul aviatic a fost anunța la 112. La locul tragediei au pornit patru echipaje SMURD Constanța.

smurdPotrivit primelor informații, elicopterul lăsase o pacientă în vârstă de 80 de ani, cu embolie pulmonară de la Tulcea la Spitalul Județean din Constanța. Accidentul s-a produs în jurul orei 16,30, când elicopterul se întorcea la bază.

Ionuț Cealera, de la Ambulanța Constanța a declarat la Antena 3 că în elicopter se aflau patru persoane: un pilot, un copilot, un medic și o asistentă.

Ionuț Cealera a precizat că elicopterul a căzut în lacul Siutghiol. Antena 3 anunță că toți cei patru membrii ai echipajului sunt în viață și stau pe epava elicopterului care plutește deasupra apei.

Un membru al echipajului a fost adus în viață, la mal de o barcă de salvare de la ISU Constanța. Ceața și întunericul care s-a lăsat pe lac îngreunează operațiunile de salvare al celorlalți trei membrii ai echipajului. Este vorba despre o femeie, medic, care a fost resuscitată la mal, preț de 45 de minute de către echipajele SMURD.

Din păcate, nu se știe nimic despre ceilalți trei membrii ai echipajului. Raed Arafat a declarat că a apelat la scafandri pentru a-i găsi. Însă, de la prăbușirea elicopterului a trecut deja mai bine de o oră și șansele ca cei trei membrii ai echipajului să fie în viață, sunt minime, din cauza temperaturii foarte scăzute și a apei din lac care este foarte rece.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata