Breaking news

Elevul de 15 ani, înjunghiat în gât la Târgoviște, a decedat la spital

loading...

Un elev a decedat după ce fost înjunghiat la gât, luni, de către o persoană necunoscută, în apropierea Colegiului Economic “Ion Ghica” din Târgovişte.

elev injunghiatPotrivit primelor informații, elevul în vârstă de 15 ani se îndrepta spre Liceu, întrucât la ora 13.00 începea cursurile. Însă când mai avea circa 50-60 de metri să ajungă în curtea liceului, a fost strigat de un bărbat care l-a înjunghiat la gât.

Deși elevul a fost transportat în scurt timp la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, chiar de către o mașină a poliției, tânărul a decedat la scut timp din cauza hemoragiei masive.

Potrivit spuselor unui elev, martor la tragedie, elevul se afla în apropierea Liceului, împreună cu alți trei colegi. La un moment dat a fost strigat și chemat de alt individ iar în momentul în care s-a apropiat de el, agresorul i-a înfipt cuțitul în gât.

Mărturiile martorilor indică faptul că elevul ucis și cel care l-a înjunghiat mortal, se cunoșteau.

Martorul a mai declarat la România TV, că elevul ucis era  în clasa a IX-a E și fusese ales Mister Boboc în acest an.

Elevul ucis făcea naveta din localitatea Picior de Munte de lângă Găeşti la Târgovişte.

Colegiul Economic “Ion Ghica” din Târgovişte este situat în centrul oraşului, lângă Prefectura Dâmboviţa şi în apropierea Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.

Prefectul de Dâmbovița, Victor Sanda s-a declarat uluit de această tragedie, precizând că va convoca toate instituțiile din județ, competente, care să prezinte rapoarte și să se ia măsuri care să prevină astfel de lucruri tragice.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița Adrian Țuțuianu, a declarat la Antena 3, că agresorul este un tânăr de 19 ani din localitatea Răzvad, și că potrivit datelor furnizate de poliție, acesta nu avea antecedente penale ci doar o infracțiune la legea circulației rutiere.

Poliția l-a prins pe agresor și îl anchetează la această oră. Criminalul riscă să stea după gratii cel puțin 25 de ani, întrucât și-a premeditat crima.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata