Breaking news

Hoț împuşcat mortal de polițiști la Târgoviște

loading...

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, suspectat de furt, a fost împuşcat mortal, vineri dimineață de către un polițist, la Târgovişte.

politist impuscat in capTragedia a avut loc în această dimineață la Târgoviște, când bărbatul a fost surprins de o patrulă de poliție în timp ce fura o plasă metalică dintr-un gard.

Bărbatul, suspectat de furt, se afla împreună cu alţi apropiaţi în zona campusului universitar de la marginea orașului Târgoviște şi transportau cu o căruţă, o plasă metalică.

Câțiva paznici de la un supermarket din zonă au sunat la 112 și au spus că un grup de persoane taie bucăți din plasa gardului campusului universitar.

La fața locului au sosit doi polițiști care i-au surprins pe hoți când fugeau cu plasa de metal. I-au somat pe hoți, aceștia nu au vrut să stea pe loc, după care au tras un foc de avertisment în plan vertical. Și pentru că nici de astă dată, hoții nu s-au oprit din fugă, polițistul a mai tras două focuri înspre ei. Unul din gloanțe l-a nimerit pe un bărbat în zona toracică și l-a ucis pe loc. Ceilalți au apucat să scape.

La fața locului au sosit mai multe echipaje de la ambulanță și SMURD, cât și un procuror și echipaje de jandarmi.

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata