Breaking news

Un bărbat și-a ucis copii, intrând cu mașina într-un tir doar pentru că soția plecase în Spania

loading...

Cristian Roșu și-a urcat copii în mașină după care a intrat cu mașina într-un tir. Și toate astea pentru că soția plecase la muncă în Spania și îl lăsase singur acasă.

accident cosoveniDe dorul soției și-a ucis copii. O fată de 13 ani și un băiat de 5 ani, din comuna doljeană Coșoveni, au murit joi, după ce tatăl lor a intrat cu mașina intenționat sub roțile unui tir.

Înainte de a produce intenționat accidentul, bărbatul i-a cerut iertare tatălui său.

„Tată să mă ierți. Copiii nu o să îi mai vezi. Eu mă rugam de el să îi lase în pace. Nu îmi vine să cred ce s-a înâmplat“, a povestit cu lacrimi în ochi tatăl bărbatului.

Martorii au declarat că bărbatul conducea nebunește și au văzut cum a intrat sub roțile autocamionului. Cristian Roșu și cei doi copii au decedat în urma accidentului.

Bărbatul de 38 de ani vorbea la telefon cu soția și după ce s-au certat i-a spus că o să se sinucidă.

Femeia și-a sunat socrul care a s-a dus la sediul de poliție unde a aflat ce s-a întâmplat.

„A intrat intenționat cu mașina. Se vede clar. Nu există urme de frânare. Soția era plecată în Spania, iar din câte am auzit aveau certuri“, a spus Cornel Băcanu.

Dosarul a fost preluat Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj pentru omor.

loading...
2 Comentarii
  1. Liviu spune

    N-am cuvinte …

  2. maria spune

    un idiot ordinar ,biata femeie s a rupt de copii si a plecat sa la asigure o viata decenta ,copiilor si parazitului incapabil si uite el face ,astia nu sunt oamenisunt bestii…vrei sa mori …du te naibii si omoara te un imbecil minus, dar cu copiii ce ai ?nu pot sa ma gandesc ce I in inima femeii asteia …biata de ea off Doamne …

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata