Breaking news

Un bărbat s-a sinucis aruncându-se în fața trenului în Gara de Nord din București

loading...

Un bărbat și-a găsit sfârșitul sub roțile unui tren al companiei private de transport feroviar, Regiotrans. Tragedia s-a produs joi, în jurul orei 11.00 în Gara de Nord. Primele informații indică faptul că bărbatul s-a sinucis.

tren regiotransUn bărbat a ales să-și pună capăt zilelor, aruncându-se în fața trenului în Gara de Nord din București. Potrivit CFR SA, bărbatul în vârstă de 70 de ani, ar fi fost surprins de o garnitură de tren a companiei Regiotrans, pe lina ferată din Gara de Nord.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că azi, 14.08.2014, la ora 11.00 în staţia CF Bucureşti Nord, trenul nr.14033 aparţinând Regiotrans, la manevra de combinare de la linia 5 la linia 7 a surprins si a accidentat mortal o persoană de sex masculin(străină de calea ferată). A fost avizat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), care s-a deplasat la faţa locului şi urmează să constate cauzele decesului”, se arată în comunicatul de presă al CFR, remis exclusivNEWS.ro.

Poliția feroviară împreună cu un procuror criminalist au sosit la locul tragediei pentru a stabili circumstanțele în care și-a pierdut viața bărbatul.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata