Breaking news

Un bărbat a murit la Popeşti Leordeni, strivit de un tir care a derapat din cauza denivelărilor din asfalt

loading...

Din cauza denivelărilor de pe centura Capitalei, un bărbat și-a pierdut viața. Un tir a intrat pe contrasens și a lovit în plin o dubă care circula regulamentar. Întregul accident a fost filmat cu o cameră de bord, de Răzvan Baciu de la TraficTube.ro.

accident tir centura capitaleiLucrările de mântuială făcute la Centura Capitalei a curmat viața unui om. Miercuri, în jurul orei 11,00, un tir a derapat din cauza denivelărilor din asfalt, a intrat pe contrasens și a intrat în plin într-o dubiță care circula regulamentar din sens opus. Tragicul accident rutier s-a produs pe centură între localitatea Glina şi intersecţia cu Şoseaua Olteniţei.

Imaginile surprinse de Răzvan Baciu de la TraficTube.ro sunt mai mult de cât concludente și surprind momentul în care TIR-ul este depăşit de un alt autoturism, frânează pentru a-i face acestuia loc, intră într-o zona de denivelări după care iar şoferul pierde controlul.

TIR-ul intră brusc și în viteză pe contra-sens şi loveşte în plin dubă al cărei şofer nu a avut nicio şansă de a supravieţui.

Impactul a fost atât de violent încât şoferul dubei a murit pe loc.

Şoferul TIR-ului a fost proiectat în șanț după impactul cu dubțița și a reușit să se ridice singur de joc, având doar răni ușoare care nu i-au pus viața în epricol.

Pe imagini se vede cum bărbatul este șocat de ceea ce i s-a întâmplat și își pune mâinile în cap după care se ridică de jos.

Șoferul a spus polițiștilor că deși nu avea viteză, nu a mai stăpânit mastodontul din cauza denivelărilor din asfalt.

În urmă cu o săptămână, doi tineri şi-au pierdut viaţa pe centură după ce maşina în care se aflau a fost zdrobită de o basculantă.

Urmărește aici video cu accidentul produs pe Centura Capitalei.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata