Breaking news

Un avion a aterizat de urgență la Timișoara din cauza unei gravide căreia i s-a făcut rău

loading...

O aeronavă a companiei Blue Air a fost nevoită să aterizeze de urgență pe Aeroportul din Timișoara din cauza unei pasagere gravide căreia i s-a făcut rău.

avion blue air - aeroport timisoaraUn avion al companiei aeriene Blue Air, cu 155 de pasageri la bord, care circula pe ruta Londra – Bucureşti, a aterizat luni seară, de urgență la Timișoara.

Piloții aeronavei au solicitat aterizarea de urgență pe Aeroportul Internațional Traian Vuia din Timișoara, după ce o femeie însărcinată aflată la bord le-a transmis că se simte rău.

Pe pista aeroportului a fost trimis şi un echipaj de ambulanţă pentru a-i acorda femeii primul ajutor şi pentru a o transporta la spital.

Tânăra gravidă, în vârstă de 25 de ani, a fost preluată de o ambulanță de la scara avionului și a fost dusă la Spitalul Județean Timișoara.

Aeronava Blue Air a plecat spre București în jurul orei 22.30. Gravida a rămas sub supravegherea medicilor timișoreni care au supus-o la mai multe investigații medicale în urma cărora au stabilit că femeia suferă de o boală genetică ereditară.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata