Breaking news

Uite cum păcălește Nicușor Dan românii. USR a fost înființat cu două luni înainte de alegerile locale

loading...

Nicușor Dan minte precum Victor Ponta. Pe 5 iunie, după închiderea urnelor la alegerile locale, Nicușor Dan a ieșit în conferință de presă și a anunțat că va înființa USR – Uniunea Salvați România. Era o minciună sfruntată, partidul fusese deja înființat cu două luni înainte. Pe 4 aprilie 2016, Tribunalul București a admis înființarea USR.

nicusor danDupă ce ani de zile a trăit din ”donațiile” venite de la ”cine trebuie” către ONG-ul care se ”lupta” pentru Salvarea Bucureștiului, Nicușor Dan poreclit acum Pliscușor Ban, intră în politică cu ditamai minciuna.

După ce a ”Salvat Bucureștiul”,  Nicușor Dan a anunțat că se pregătește să ”Salveze” și România. De cine să o salveze nu se știe. Merge pe aceeași lozincă lansată de Iohannis în campanie: Ne-am luat țara înapoie. Cine a luat-o și de unde…nu se știe încă.

Nicușor Dan, ONG-istul care spune românilor că salvează Români, este în realitate un păpușar care încearcă să manipuleze românii făcând astfel jocurile PNL și lui Klaus Iohannis.

Pe 5 iunie 2016, la ora 21,15, Nicușor Dan anunța în conferință de presă că va înființa Uniunea Salvați România. Însă partidul era deja înființat de două luni de zile. Așadar, Nicușor Dan avea totul bine plănuit încă din martie când a depus actele la Tribunal prin intermediul soților Grădinaru din Vaslui.

Pe 11 martie, Loredana – Mirabela Grădinaru, Bogdan Grădinaru și Corina Claudia Stancu au depus la Tribunalul București cererea de înființare a Partidului Uniunea Salvați România. Pe repede înainte, Tribunalul a admis peste doar 23 de zile, mai exact pe 4 aprilie, înființarea partidului. Decizia a rămas definitivă și irevocabilă pe 26 iunie 2016.

În cazul USR, justiția s-a mișcat extrem de rapid și a soluționat cu celeritate cererea de înființare a partidului.

Nu la fel s-a întâmplat spre exemplu și în cazul Noua Românie. Cei patru membri fondatori au fost nevoiți să aștepte două luni de zile până când Tribunalul București să stabilească ședința de judecată și să decidă înființarea PNR. După care au mai avut de așteptat alte două luni până când judecătorul a redactat motivarea și a comunicat-o părților.

Așadar, în cazul USR justiția a rezolvat totul cu viteza luminii în timp ce în cazul PNR, lucrurile s-au tergiversat nepermis de mult.

Oare de ce a lucrat justiția așa de rapid în cazul USR? Poate pentru că era vorba de Nicușor Dan, marioneta PNL și a lui Iohannis?!

Și ca să ajungă Președintele noului partid, Nicușor Dan a pregătit fuziunea dintre USB și USR. Așadar a păcălit bucureștenii să-i dea votul pentru USB și imediat desființează partidul după ce și-a atins interesul și face alt partid ca să ”Salveze România”.

Românii ar trebui să nu se mai lase păcăliți de astfel de indivizi vopsiți în ONG-ști care vin să salveze țara după ce ani de zile au trăit din banii dați de partide.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata