Breaking news

Udrea spune că a fost filată de serviciile secrete în timp ce făcea shopping la Paris

loading...

Elena Udrea a declarat, joi, într-o conferință de presă, după publicarea unor fotografii cu ea la Paris, alături de Alina Bica şi cu fosta şefă a CNI, Anamaria Topoliceanu, că este vorba despre un filaj al serviciilor secrete.

elena udrea - nanaÎn loc să explice ce căuta la shopping de mână cu șefa DIICOT, Elena Udrea a trecut la atac și acuzat serviciile secrete că au filat-o în timp ce cheltuia la Paris, șpaga luată de Dorin Cocoș în dosarul Microsoft.

Udrea a spus că a mers la Paris la shopping de lux ca fetele, împreună cu două bune prietene și nimic mai mult.

“Concluzia pe care am tras-o este că atacurile nemaiîntâlnite la care este supus un candidat sunt justificate de interesul celor care sunt în această competiție. Analizând atacurile nefondate, concluzia mea este că mă bat nu doar cu contracandiații, cu structurile lor, dar și cu reprezentanți ai serviciilor secrete. Miza o reprezintă voturile pe care Elena Udrea le va avea în turul I în eventualitatea în care nu mă vor duce în finală. Pentru cei care stau în spatele candidatului ACL, miza o reprezintă acest electorat, prin crearea unui sentiment de dezamăgire față de mine, prin îndepărtarea de acest electorat. Sunt două femei de vârsta mea, de aceeași profesie pe care o știu de ani de zile. Pe Ana Maria Topoliceanu o știu de 20 de ani, este avocat, ca și mine. Cealaltă doamnă, Alina Bica, este o femeie de vârsta mea, procuror, am fost colege în guvernul României, avem o relație bună.  Întâmplător, în acel weekend, 3 femei erau la Paris și au fost fotografiate în mod profesionist. Este vorba de un filaj al SIE, au stat după noi și ne-au fotografiat timp de 48 de ore”, a spus Elena Udrea.

După care, Elena Udrea a precizat că va da în judecată hotelul pentru că a pus la dispoziția serviciilor secrete, chitanțele cu ceea ce a consumat și plătit la Paris. În concluzie, Udrea a spus că totul este făcut doar pentru a se pune presiune asupra ei ca să se retragă din cursa electorală, lucru pe care nu îl va face.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata