Breaking news

Udrea despre denunțul lui Cocoș: Dacă asta l-a ajutat să scape din arest, bravo lui

loading...

Elena Udrea a declarat marți, la ieșirea de la DNA, că dacă denunțul formulat de fostul ei soț, Dorin Cocoș, la adresa ei, l-a ajutat să iasă din arest, bravo lui. Protejata lui Băsescu a spus că nu va face niciun denunț împotriva altor persoane, cu excepția lui Florian Coldea, șef interimar SRI.

dorin cocos - elena udrea - dnaElena Udrea a spus jurnaliștilor că procurorii i-au adus la cunoștință noile acuzații din dosarul Gala Bute și că se așteaptă ca aceștia să emită azi o cerere de arest preventiv pe numele ei.

Udrea a spus că a observat că dacă ești cercetat pentru că ai luat șpagă și apoi faci denunț și spui că ai dat-o mai departe, scapi de arest.

Întrebată dacă va face și ea denunțuri în acest sens, Udrea a spus că nu, cu excepția celui formulat la adresa lui Coldea: Despre Coldea o să fac la denunțuri până când cineva le va lua în serios.

Jurnaliștii au întrebat-o dacă va face și ea denunț la adresa fostului ei soț, Dorin Cocoș. Udrea a spus că: Nu, nu am niciun motiv să fac vreun denunț împotriva nimănui, în afară de Coldea. Dacă asta l-a ajutat să cape din arest, bravo lui. După ce stai trei luni în arest, probabil că spoi orice ca să scapi. 

Dorin Cocoș a scris în denunțul DNA, în urma căruia a scăpat de arestul preventiv în dosarul Microsoft, că: Din banii primiţi în cont de la Dinu Pescariu am achiziţionat pe persoană fizică, împreună cu fosta mea soţie, Elena Udrea, jumătate din hotelul Griviţa, având fiecare în proprietate o pătrime chiar şi azi. Precizez că Elena Gabriela Udrea cunoştea despre demersurile făcute de mine în vederea derulării contractului de licenţe Microsoft şi despre banii primiţi şi, aşa cum am spus, mi-a acordat sprijinul ei în Guvern. Despre acest lucru ştia şi Vasile Blaga, care de asemenea a susţinut derularea contractului.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata