Breaking news

TVR și OTV primele televiziuni care vor emite 3D

loading...

TVR și OTV vor fi primele televiziuni românești care vor emite în acest an în format 3D. Dan Diaconscu cu a sa televiziune tabloidă, OTV are planuri mari și vrea să fie prima televiziune din România care va emite 3D.

TVR-OTVCu o investiție de 18 milioane de euro, OTV vrea să înceapă emisia 3D la finaul lunii mai. Inaugurarea noilor studiouri 3D ale OTV va fi realizată de însăși Președintele Traian Băsescu, abonat lunar la televiziunea tabolidă.

„E o chestiune mai complicată, pentru că nu ştiu câţi români au în prezent un televizor capabil să recepţioneze transmisiile 3D, dar până în luna mai vor fi mai mulţi. La început, vor fi transmisii 3D scurte, de aproximativ 60 de minute. Talk-show-ul va fi 3D, că filme 3D deocamdată sunt destul de puţine”, a declarat Dan Diaconescu.

A doua televiziune care a anunțat că va emite în format 3D, este Televiziunea Română, care va transmite finala Campionatului Mondial de Fotbal din acest an, în format 3D.

loading...
1 Comentariu
  1. cristian spune

    bai fratilor voi glumiti…adica nu avem canale care transmit 24/24 h in HD(digi tv satelit nici macar un canal) si voi va aruncati la transmisii in 3D :)) hai sa fim seriosi…si chiar OTV..SA-L VAD PE TOLEA SI MAGDA CIUMAC IN 3D??FACETI SA RADA SI CURCILE 🙂 MACAR DE ERA ALT POST TV. AM VAZUT LA MEDIA WORLD TV IN 3D READY LA 3.000 EURO..CU SIGURANTA NU ARUNC BANII ASTIA ACUM CA SA VAD CE?? OTV?? HI HI HI HAI O SEARA BUNA DIN TORINO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata