Breaking news

Tudy a renunțat la mandatul de viceprimar al Capitalei după doar patru zile de la numirea în funcție

loading...

Tudor Ionescu, fostul amant al Zăvorancei, care se filma în timp ce se masturba și își gusta propria spermă, și-a dat luni, demisia din funcția de Viceprimar al Capitalei. 

tudy - videoTudy și-a depus mandatul invocând campania mediatică declanșată în presă pe seama celor întâmplate în viața lui privată.

”Văzând campania mediatică declanşată împotriva mea pe considerente ce ţin exclusiv de sfera vieţii mele private, din urmă cu mai bine de cinci ani, am luat decizia de a demisiona din funcţia de viceprimar al municipiului Bucureşti. Am câştigat această funcţie cu sprijinul colegilor mei din ALDE, cât şi al PSD, fiind ales pe lista ALDE a Consiliului General de către cetăţenii Bucureştiului şi ţin să le mulţumesc tuturor. Ca liberal, cred atât în separarea sferei publice de cea privată, cât şi în faptul că judecata politică trebuie să aibă loc în zona politicului, luând în calcul exclusiv elemente de ordin politic. Un episod de viaţă privată din trecutul meu, o greşeală, un episod ce nu a devenit cunoscut decât prin indiscreţia altora şi care nu a produs niciun fel de prejudicii unor terţi, nu poate şi nu ar fi trebuit transformat într-un obstacol în calea unei cariere publice. Aceasta s-ar fi cuvenit a fi măsurată numai prin rezultatele ei publice. Nu cred că într-o societate liberă şi democratică cineva poate fi stigmatizat definitiv şi descalificat de la orice funcţie publică, din pricina unei întâmplări din sfera intimă. Percepţiile din lumea virtuală par să aibă mai multă greutate decât realitatea – realitate bazată pe studii universitare solide la una dintre cele mai prestigioase universităţi europene, realitate bazată pe experienţa administrativă dobândită ani la rând în aparatul de lucru al Parlamentului European şi experienţă politică acumulată în organizarea de partid şi a campaniei electorale, toate desfăşurate în cadrul mişcării liberale. Renunţarea la funcţia de viceprimar nu va însemna abandonarea dorinţei mele de cetăţean care doreşte să vadă un Bucureşti mai bun pentru locuitorii săi, de tânăr român care s-a întors în patria sa România, pentru a-şi aduce modesta contribuţie la progresul ei. Voi demonstra de ceea ce sunt capabil prin proiectele pe care le voi realiza, iar cei ce doresc să mi se alăture, vor putea sa contribuie la materializarea lor”, se arată în comunicatul de presă remis de Tudor Ionescu.

Tudor Ionescu a devenit cunoscut în anul 2011, când pe internet a apărut un filmuleţ în care se masturba într-o toaletă, în timp ce vorbea despre ce i-ar face fostei soţii a lui Pepe, Oana Zăvoranu.

”Vreau să fiu în tine șase ore, duminică o să te ###, vreau să fiu în tine” este una dintre frazele rostite de câteva ori de Tudy în timp ce se atinge. Printre gemete de plăcere, acesta îi face și o declarație de amor Oanei: ”Te iubesc! Cât te iubesc, Doamne!”, spunea Tudy în filmulețul cu pricina.

Tudy a fost stagiar la Parlamentul Europen din partea PNL, iar în 2014 a renunțat la politică și a intrat în afaceri.  Are 31 de ani, iar toată țara îl cunoaște după ce în urmă cu patru ani a făcut furori pe Internet cu penisul lui.

Tudor Ionescu, zis Tudy, s-a filmat în timp ce se masturba și i-a trimis filmulețul Oanei Zăvoranu, amanta sa de atunci. Pepe, care era soțul divei, a dat de el și a împânzit mediul online cu isprava rivalului.

“Vrei să ma umplu de spermă baby? Sau vrei să o lipești pe oglinda asta? Ce bună e (sperma n.r)! E mai bună să o gust de pe buzele tale! Oglinda asta care ne-a văzut cum ne f****m… Baby, cât de dor îmi e de tine să te simt adânc Şi caldă! Oh, Oana”, îi spunea Tudy printre gemete Oanei Zăvoranu, chiar înainte ca acesta să ejaculeze pe oglindă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata