Breaking news

Tudor Ionescu, cel care se filma în timp ce se masturba și își gusta sperma, ales viceprimar al Capitalei

loading...

Tudor Ionescu, fostul amant al Oanei Zăvoranu, cunoscut după ce s-a filmat în timp ce se masturba cu gândul la iubita lui și își gusta sperma, va deveni mâna dreaptă a primarului general al Capitalei, Gabriela Vrânceanu Firea. Tudy a fost votat viceprimar al Capitalei.

tudor ionescu viceprimarTudor Ionescu, susținut de ALDE, a fost ales joi, Viceprimar al Municipiului București cu 28 de voturi pentru și 19 împotrivă. Naşul lui Tudor Ionescu este chiar Călin Popescu Tăriceanu, Președintele Senatului României și Președintele ALDE, fost coleg de facultate cu tatăl său. Cu același număr de voturi a fost ales viceprimar și Aurelian Bădulescu de la grupul PSD-UNPR.

Tudor Ionescu a devenit cunoscut în anul 2011, când pe internet a apărut un filmuleţ în care se masturba într-o toaletă, în timp ce vorbea despre ce i-ar face fostei soţii a lui Pepe, Oana Zăvoranu.

”Vreau să fiu în tine șase ore, duminică o să te ###, vreau să fiu în tine” este una dintre frazele rostite de câteva ori de Tudy în timp ce se atinge. Printre gemete de plăcere, acesta îi face și o declarație de amor Oanei: ”Te iubesc! Cât te iubesc, Doamne!”, spunea Tudy în filmulețul cu pricina.

Tudy a fost stagiar la Parlamentul Europen din partea PNL, iar în 2014 a renunțat la politică și a intrat în afaceri.  Are 31 de ani, iar toată țara îl cunoaște după ce în urmă cu patru ani a făcut furori pe Internet cu penisul lui.

Tudor Ionescu, zis Tudy, s-a filmat în timp ce se masturba și i-a trimis filmulețul Oanei Zăvoranu, amanta sa de atunci. Pepe, care era soțul divei, a dat de el și a împânzit mediul online cu isprava rivalului.

“Vrei să ma umplu de spermă baby? Sau vrei să o lipești pe oglinda asta? Ce bună e (sperma n.r)! E mai bună să o gust de pe buzele tale! Oglinda asta care ne-a văzut cum ne f****m… Baby, cât de dor îmi e de tine să te simt adânc Şi caldă! Oh, Oana”, îi spunea Tudy printre gemete Oanei Zăvoranu, chiar înainte ca acesta să ejaculeze pe oglindă.

Pe atunci era stagiar la Parlamentul Europena din partea PNL, dar a fost nevoit să-și dea demisia. S-a apucat de afaceri, după care a dat examen să intre în rândul consulilor români.

Tudor Ionescu este absolvent al Facultatii de Stiinte Politice si are un master la Bruxelles.

In 2014, si-ar fi dat si examenele de admitere în Corpul Diplomatic si Consular al Romaniei.

Tudor Ionescu a facut parte si dintr-o trupa de stand-up comedy si a fost membru al juriului la Festivalului Anual de Teatru “Les Caprices” din Bruxelles.

tudy - video

loading...
1 Comentariu
  1. Liviu spune

    Ba esti nebun ?!? …

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata