Breaking news

Tribunalul București a decis că Adrian Năstase a fost ținut ilegal la Spitalul Floreasca

loading...

Tribunalul București a stabilit că medicii de la Floreasca l-au țintu ilegal pe Năstase în spital.

Judecătorul Tribunalului București a decis că medicii de la Spitalul Floreasca au amânat în mod nejustificat încarcerarea lui Adrian Năstase la penitenciarul Rahova.

Judecătorul precizează în motivare că medicul de la penitenciarul unde urma să fie încarcerat Năstase, trebuia să stabilească dacă fostul premier putea fi internat la un spital penitenciar sau unul din rețeaua civilă.

Judecătoarea Georgiana Tudor, preşedintele completului de la Tribunalul Bucureşti, care a judecat contestaţia la executarea mandatului de arestare a fostului premier, a stabilit că medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti (Floreasca) au amânat nejustificat şi ilegal externarea condamnatului Adrian Năstase.

Nici aprecierile comisiei multidisciplinare întrunite în cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti, reluate în adresa înaintată de spital către M.A.I. – D.G.P.M.B. – Serviciul de Investigaţii Criminale, nu pot împiedica punerea în aplicare a mandatului de executare a pedepsei închisorii nr.196 din 20.06.2012 cu privire la condamnatul Năstase Adrian. Acestea nu încearcă decât să amâne, în mod nejustificat şi cu nesocotirea dispoziţiilor legale în materie, redate mai sus, externarea persoanei condamnate Năstase Adrian în vederea conducerii sale la un loc de detenţie, în temeiul art.422 alin.1 din Codul de procedură penală”, se precizează în motivaţia judecătoarei, obţinută și publicată de jurnalul.ro.

În urma deciziei Tribunalului București, din data de 26 iunie, Adrian Năstase a fost transferat de la Spitalul Floreasca la Spitalul penitenciar Rahova.

 

 

loading...
1 Comentariu
  1. Liviu spune

    RUSINE JUSTITIEI DE CACAO DIN TARA ASTA DE 2 LEI !!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata