Breaking news

Tribunalul București a decis că Mircea Diaconu poate candida la europarlamentare

loading...

Mircea Diaconu poate candida ca independent la europarlamentare. Tribunalul București a decis sâmbătă, că actorul are dreptul să candideze pentru Parlamentul European respingând astfel decizia Biroului Electoral Central.

mircea diaconu - aniVești bune pentru Mircea Diaconu. Judecătorii Tribunalului București au decis sâmbătă ca acesta poate candida ca independent la alegerile europarlamentare.

Mircea Diaconu a contestat la tribunal decizia BEC privind respingerea candidaturii pe motiv că ar fi incompatibil în urma procesului pierdut cu ANI.

Decizia de azi poate vi atacată cu recurs de Biroul Electoral Central la Curtea de Apel București.

În cazul în care și la Curtea de Apel, Mircea Diaconu are câștig de cauză, acesta poate să candideze fără probleme la alegerile europarlamentare din 25 mai și are mari șanse să obțină mandatul de europarlamentar pentru următorii cinci ani de zile.

Biroul Electoral Central nu va ataca decizia Tribunalului București de admitere a contestației lui Mircea Diaconu, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al BEC, Marian Muhuleț.

În schimb, președintele ANI, Horia Georgescu a anunțat că instituția pe care o reprezintă va ataca cu recurs, la Curtea de Apel București, decizia de azi a Tribunalului București.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata