Breaking news

Tren deraiat între staţiile Bascov – Vâlcele, din cauza viiturii

loading...

Trenul 14197 aparţinând operatorului privat Regiotrans a deraiat marți, în jurul orei 17.00, în zona unui podeţ unde s-a produs o viitură,  între staţiile Bascov – Vâlcele.

tren regiotransViitura a deraiat un tren de pasageri al companiei Regiotrans. Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA anunță că echipele de intervenţie se deplasează la faţa locului pentru a constata cauzele care au dus la producerea deraierii  şi a întreprinde măsurile necesare pentru reluarea circulaţiei.

Tot din cauza ploilor torențiale și a viiturilor, circulaţia trenurilor este temporar restricţionată pe relaţia  Târgu Jiu – Petroşani, din cauza lipsei de tensiune în linia de contact între staţiile  Valea Sadului – Livezeni.

Până la repunerea sub tensiune a liniei de contact, trenurile de călători aflate în graficul de circulaţie vor fi oprite temporar în gările de pe traseu, de unde vor fi remorcate cu tracţiune Diesel.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA  întreprinde toate măsurile operative, astfel încât circulaţia feroviară în această zonă să fie reluată în cel mai scurt timp şi în condiţii de siguranţă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata