Breaking news

Trei zile de doliu național pentru cei 27 de tineri arși de vii în Clubul Colectiv

loading...

La propunerea Ministrului Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, Guvernul României va decreta trei zile de doliu național în memoria victimelor din accidentul produs vineri seară în Clubul Colectiv din București.

doliu tragedie club colectivRomânia va fi în doliu național timp de trei zile din cauza celei mai mari tragedii de  după 1989.

Nicolae Bănicioiu a anunţat că sâmbătă, la ora 12.30, va avea loc o şedinţă de Guvern, iar Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă va propune declararea a trei zile de doliu naţional.

“La ora 12.30 va fi şedinţă de Guvern, condusă de premierul Victor Ponta, iar la propunerea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă se vor propune trei zile de doliu naţional, începând de astăzi”, a spus Bănicioiu.

Ministrul a menţionat că doliul naţional se declară prin hotărâre de Guvern.

Ultimul bilanţ al incendiului din Club Colectiv arată că 27 de persoane au decedat şi 146 sunt internate în spital. 17 dintre decedaţi nu au fost identificaţi.

Primul Ministru Victor Ponta, aflat în vizită oficială în Mexic, a revenit azi de urgență în țară. Klaus Iohannis a mers sâmbătă la ora 12,45, la locul tragediei și a depus flori.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata