Breaking news

Trei Universități își suspendă, luni, cursurile, din cauza viscolului

loading...

Universitatea Bucureşti, Universitatea din Piteşti şi Universitatea Valahia din Târgovişte au decis suspendarea activităţii didactice programate pentru ziua de luni, 27 ianuarie, din cauza viscolului și a ninsorilor abundente.

cursuri suspendate universitateStudenții de la Universitatea București, Pitești și Valahia, vor sta luni acasă. Conducerea celor trei universități a decis să suspende activitatea  didactică, urmare a condiţiilor meteorologice improprii.

Ministerul Educației precizează faptul că potrivit reglementărilor în vigoare, hotărârea de întrerupere temporară a activităţii este exclusiv la latitudinea conducerilor instituţiilor de învăţământ superior, în virtutea autonomiei universitare.

Ministrul delegat pentru Învăţământ Superior, Cercetare Ştiinţifică şi Dezvoltare Tehnologică, Mihnea Costoiu, a solicitat rectorilor universităţilor din ţară să asigure studenţilor, care nu se pot prezenta la examene din cauza vremii nefavorabile, posibilitatea de a susţine respectivele examene într-o altă zi.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata