Breaking news

Trei tineri se zbat între viață și moarte, după ce au intrat cu mașina într-un podeț

loading...

Un grav accident de circulație s-a produs miercuri seară la Dej. Trei tineri se zbat între viață și moarte după ce au intrat cu mașina într-un podeț pe drumul care face legătura între Dej și Unguraș.

accident grav tineri dejTeribilismul și viteza excesivă a făcut ca viața a trei tineri să atârne de un fir de ață. Trei tineri cu vârste de 22 de ani, au produs miercuri seară un grav accident rutier pe drumul care face legătura între Dej şi Unguraş.

În mașina care a intrat în podeț, se aflau șoferul, un prieten și sora acestuia. Cei trei tineri se întorceau acasă. Când mai aveau doar câteva sute de metri până acasă, șoferul a pierdut controlul asupra volanului, a ajuns într-un cap de pod după care a fost proiectat în gardul unei case, unde a rămas suspendat.

Potrivit declarațiilor polițiștilor, accidentul s-a produs din cauza șoferului care a apăsat prea mult pedala de accelerație și a pierdut controlul mașinii.

Din cauza vitezei şi a drumului denivelat, a lovit cu maşina un cap de pod după care s-au răsturnat cu autoturismul pe gardul unei case. Unul dintre pasageri a fost aruncat în afară maşinii, iar şoferul a rămas încarcerat zeci de minute, scrie Dejeanul.ro.

În urma impactului extrem de puternic, pasagerul din spate a fost proiectat în afara autoturismului, în curtea unei case.

Sora acestuia a reușit să iasă singură din mașină. În schimb, șoferul a rămas încarcerat în mașină și a fost scos cu foarte mare dificultate, după o jumătate de oră, de către echipajul medical sosit la locul accidentului.

Toţi trei au fost transportaţi la spitalul municipal Dej, în stare gravă. Polițiștii au stabilit faptul că șoferul nu poseda permis de conducere.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata