Breaking news

Trei tineri au fost înjunghiați în clubul Fun City din Botoșani

loading...

Trei tineri din Botoșani au ajuns sâmbătă noapte, de la un club direct la spital, iar unul dintre ei se zbate între viață și moare întrucât a fost tăiat la gât.

Incidentul s-a produs sâmbătă noapte în clubul Fun City de la marginea orașului Botoșani, scrie botosaninews.ro. Tinerii au fost înjunghiați în urma unui scandal cu alți tineri care spun că nu ar fi fost lăsați să intre în club.

Unul dintre scandalagii a scos cuțitul și l-a tăiat la gât pe un tânăr în vârstă de 21 de ani care era și angajatul clubului. Medicii de la Spitalul din Botoșani l-au trimis la București cu un elicopter medical întrucât se află în stare gravă.

Alți doi tineri care sunt minori, au fost înjunghiați în abdomen și în spate, și din fericire viața lor nu este pusă în pericol.

Până în prezent nu am stabilit exact dacă a fost vorba de unul sau mai mulţi agresori. Au fost audiate peste 15 persoane  şi strângem probe pentru a stabili exact vinovatul sau vinovaţii. Precizez că doi dintre tinerii agresaţi sunt minori”, a declarat, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Daniela Gheorghiescu pentru botosaninews.ro.

Tot scandalul cu cuțite a avut loc la intrarea în club când un bărbat din săveni a scos cuțitul. Până în prezent au fost anchetate 15 persoane prezente în club la momentul producerii incidentului iar autorul este căutat de poliție.

 


loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata