Breaking news

Trei tinere au ars de vii într-un restaurant din Constanţa

loading...

Trei persoane și-au pierdut viața şi alte patru au fost rănite, sâmbătă noapte, în urma unui incendiu izbucnit într-un restaurant din centrul municipiului Constanţa.

incendiu restaurant beirut - constantaFinal tragic pentru trei fete din Constanţa. Au ars de vii sâmbătă noapte, într-un incendiu produs într-un restaurant din centrul orașului.

Tinerele lucrau ca dansatoare în restaurant. Acestea au fost găsite carbonizate într-un vestiar al localului constănțean, după ce pompierii au reușit să stingă incendiul.

Alte patru persoane au ajuns la spital cu răni grave. Una dintre victime, care a suferit arsuri grave, a fost transportată cu o aeronavă SMURD la Spitalul de Arşi din Bucureşti.

Potrivit ISU Dobrogea”, focul a izbucnit la restaurantul Beirut, în jurul orei 22.40, iar flăcările s-au extins cu rapiditate în toată clădirea în care se aflau câteva zeci de persoane.

În clădirea cuprinsă de flăcări mai funcţiona un cazino, iar la etaj era amenajat un pub în care se defăşura un concert rock.

La faţa locului s-au deplasat nouă echipaje ale ISU Dobrogea, pompierii reuşind să stingă focul după o intervenţie care a durat mai mult de cinci ore.

Restaurantul a fost distrus în totalitate de incendiu. Până în prezent nu se ştie ce cauza care a declanşat incendiul.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata