Breaking news

Trei polițiști și un jandarm, implicați într-o rețea de furturi de produse petroliere

loading...

Trei polițitși și un jandarm făceau parte dintr-o grupare infracțională specializată în furturile de produse petroliere. Hoții au produs un prejudiciu în valoare de 1,2 milioane lei.

spaga politistiProcurorii DIICOT Dâmboviţa au destructurat un grup infracţional, constituit din 7 persoane, dintre care 3 agenţi de poliţie şi un ofiţer de jandarmi, specializat în săvârşirea infracţiunii de  furt  cu consecinţe deosebit de grave.

Anchetatorii au efectuat miercuri,18 septembrie 2013, 8 percheziţii domiciliare pe raza  judeţelor Dâmboviţa şi Prahova, la locuinţele membrilor grupării.

Inculpaţii au sustras conducte magistrale de transport produse petroliere amplasate în judeţul Dâmboviţa.

Activitatea infracţională a fost sprijinită de către 3 inculpaţi, agenţi de poliţie deţinând funcţia de şef de post în cadrul I.P.J.  Dâmboviţa, suspectaţi că au asigurat sprijin inculpaţilor pentru a nu fi depistaţi în timpul săvârşirii furturilor şi un ofiţer de jandarmi din cadrul I.J.J. Dâmboviţa, suspectat că a furnizat inculpaţilor informaţii privind traseul şi orarul patrulelor mobile care asigurau paza conductelor de transport produse petroliere. În această modalitate, se reţine că membrii grupării au cauzat un prejudiciu de aproximativ 1.200.000 de lei”, se arată în comunicatul de presă al DIICOT, remis exclusivNEWS.ro.

Procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus reţinerea pentru 24 de ore a 7 inculpaţi şi vor solicita instanţei de judecată arestarea preventivă a acestora pentru 29 de zile.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata