Breaking news

Trei polițiști au ajuns la spital după ce s-au răsturnat cu mașina la Dâmbovița

loading...

O mașină a poliției s-a răsturnat duminică în Dâmbovița, în timpul unei razii de prindere a hoților de petrol. În urma incidentului trei polițiști au ajuns la spital.

masina politie rasturnataPeste 1000 de polițiști au descins duminică în mai multe locații din țară pentru prinderea membrilor unui grup infracțional ce se ocupa cu furtul de produse petroliere.

În urma perchezițiilor de azi anchetatorii au ridicat 65.000 de litri de combustibil, importante sume de bani echivalentul a circa 1.300.000 de lei în monedă naţională şi străină, 19 autoturisme, recipiente pentru depozitarea combustibilului, pompe, arme de vânătoare, cartuşe şi înscrisuri cu valoare probantă.

Echipele de control au confiscat 4 pompe, 44 de telefoane şi laptop-uri, 65 de cartuşe de vânătoare, 2 arme de vânătoare depozitate contrar dispoziţiilor legale şi 195 de cartuşe de ţigări netimbrate.

În urma celor 233 de percheziţii efectuate în această dimineaţă pentru probarea activității infracționale a mai multor suspecți de furturi de produse petroliere din rafinării și Aeroporturile Internaționale “Henri Coandă” și „Aurel Vlaicu” București, până la ora 12.00 au fost depistate şi conduse la audieri 222 de persoane.

Monitorizarea echipelor din teren s-a realizat cu sprijinul unui elicopter al Inspectoratului General al Aviației din Ministerul Afacerilor Interne.

În timpul descinderilor, o mașină Dacia Logan aparținând poliției s-a răsturnat în comuna dâmboviţeană Dărmăneşti în timpul percheziţiilor din Capitală şi şapte judeţe.

Autoturismul a fost avariat pe partea stângă, având parbrizul crăpat.

Maşina a fost adusă la sediul Poliţiei Judeţene Dâmboviţa pentru a se stabili dacă accidentul a fost provocat de explozia unui pneu sau de neadaptarea vitezei la condiţiile de trafic.

Cele patru persoane care se aflau în autoturism, trei poliţişti şi un suspect, au primit îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, fiind în stare stabilă.

Cei trei poliţişti au solicitat medicilor să fie transferaţi la o unitate medicală din Capitală, unde îşi au domiciliul.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, Raluca Seucan, declara că autoturismul s-a răsturnat din cauza exploziei unui cauciuc.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata