Breaking news

Trei oameni au fost atacați de urși în localitatea Vârfuri din județul Dâmbovița

loading...

Trei bărbați din localitatea dâmbovițeană Vârfuri au fost atacați duminică, de o ursoaică cu pui. Bărbații au ajuns la spital cu răni și fracturi multiple.

ursiDouă persoane, tată şi fiu, au fost atacate, duminică dimineaţă, de o ursoaică, în localitatea dâmboviţeană Vârfuri, în timp ce se aflau într-un grajd din gospodărie.

Ursoaica s-a năpustit asupra bărbatului care a încercat să se apere cu uneltele din gospodărie, însă fără succes. Atunci, fiul său a sărit să-și apere tatăl. Fără succes, însă, întrucât și el a fost rănit de ursoaica furioasă. Norocul celor doi bărbați a fost câinele ciobănesc din curte care a pus pe fugă ursoaica furioasă, cu tot cu pui.

Cei doi bărbați răniţi au fost transportaţi la Spitalul Orăşenesc din Pucioasa, starea lor fiind stabilă.

Incidentul a fost anunţat la Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi (AJVPS) Dâmboviţa, căreia îi aparţine pădurea din zonă.

La câteva ore, aceeași ursoaică l-ar fi atacat și pe un al treilea bărbat din aceeași localitate. Bărbatul a fost adus cu un elicopter SMURD la Spitalul Floreasca din Bucureşti, având fracturi la braţe şi la bazin, precum şi muşcături pe toată suprafaţa corpului.

Reprezentanţii AJVPS Dâmboviţa spun că dacă aceeaşi ursoaică l-ar fi atacat şi pe cel de-al treilea bărbat, atunci este posibil ca acest lucru să se fi întâmplat întrucât animalul şi-ar fi pierdut puii.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata