Breaking news

Trei femei din Dâmbovița au fost la un pas de a fi omorâte de un șofer teribilist

loading...

”Astăzi o să muriţi cu mine, vreau să fac o lume mai bună„, le-a spus șoferul microbuzului în care se aflau, înainte de a intra cu mașina într-un copac.

971723_419732581476558_1740859238_nTrei femei au fost transportate la spital, marţi, după ce microbuzul în care se aflau a intrat într-un copac, în municipiul Târgovişte. Femeile au declarat anchetatorilor că înainte ca șoferul să intre cu microbuzul în copac, acesta le-ar fi spus: Astăzi o să muriţi cu mine, vreau să fac o lume mai bună.

“Şoferul microbuzului ne-a avertizat la un moment dat, spunându-ne că astăzi vom muri şi va face o lume mai bună, după care microbuzul a fost proiectat într-un gard. A zis ceva şi nu am înţeles, după care a mai zis: Astăzi o să muriţi cu mine, vreau să fac o lume mai bună şi imediat a accelerat şi ne-am dus direct în gard. Sincer cred că are probleme de sănătate. A vrut cu siguranţă să ne omoare”, a declarat una din femeile rănite.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, Elena Ionescu, a declarat că şoferul autovehiculului, un bărbat în vârstă de 34 de ani din Târgovişte, va fi supus unui examen psihiatric.

“Şoferul a scăpat nevătămat, dar a suferit un atac de panică şi a fost dus la recoltarea de probe biologice la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, iar victimele, cele trei femei rănite în accident, sunt investigate medical la aceeaşi unitate spitalicească. Sunt rănite uşor, au escoriaţii şi leziuni superficiale. Din primele cercetări rezultă că microbuzul, maşina care efectua o cursă de transport local spre Târgovişte, dinspre Aleea Sinaia spre municipiu, a părăsit la un moment dat strada Mihai Bravu, a intrat pe contrasens, a lovit un gard, apoi un brad din faţa unei locuinţe”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, agent Raluca Florescu.

Cele trei femei au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata