Breaking news

Transportatorii protestează pentru că sunt restricționați!

loading...

Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România protestează împotriva restricţionării circulaţiei vehiculelor comerciale de peste 3,5 tone, aplicată de către Ministerul Transporturilor, ca urmare a condițiilor meteo din ultimele  zile.

00000271_largeUNTRR precizează faptul că şoferii de vehiculelor comerciale au o pregătire mult mai avansată în domeniul conducerii vehiculelor pe drumurile publice, precum şi un comportament la volan mult mai precaut decât conducătorii de vehicule cu masa mai mică de 3,5 tone. Vehiculele de peste 3.5 tone se deplasează în interes comercial şi nu în scopul petrecerii timpului liber, precum şi faptul că mărfurile sau călătorii transportaţi trebuie să ajungă la destinaţie într-o anumită perioadă de timp stabilită pe baze contractuale.

UNTRR îşi exprimă îngrijorarea cu privire la menţinerea practicilor de discriminare a vehiculelor comerciale faţă de vehiculele sub 3,5 tone în ceea ce priveşte circulaţia pe drumurile publice în perioade în care situaţia meteorologică ar permite mai degrabă circulaţia vehiculelor mari decât a autoturismelor.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata