Breaking news

Tramvai rupt în două în București la intersecția dintre Calea Ferentari și Calea Rahovei

loading...

Un tramvai RATB al liniei 23, a deraiat vineri, în București, după ce s-a rupt în două la intersecția dintre Calea Ferentari și Calea Rahovei.

tramvai deraiatCirculația tramvaielor dar și cea rutieră, în zona Rahova a fost blocată, vineri, în jurul orei 11.00, din cauza unui tramvai de pe linia 23, care a deraiat cu boghiul 3 și 4.

Vatmanul spune că jumătatea din spate a tramvaiului a sărit de pe șine în momentul în care a încercat să vireze. Este vorba despre un tramvai care circulă pe linia 23.

Acesta se deplasa pe Calea Rahovei spre Ferentari. Din fericire, niciun pasager nu a fost rănit, iar RATB a trimis trei echipe de intervenție la fața locului.

RATB a decis să ajute la fluidizarea traficului, înfiinţând două navete de autobuze: una va circula pe Calea Rahovei, alta pe Calea Ferentarilor.

Circulația tramvaielor 32 pe Calea Rahovei a fost reluată la ora 12.00, dar în continuare este blocată pe Calea Ferentari, pe liniile 8 și 23, unde avem în continuare o linie navetă de autobuze. Din datele pe care le avem în acest moment, tramvaiul care a deraiat la ora 11.00 a fost verificat înainte de ieși în trafic. La fel și macazul—a fost făcută revizia în cursul nopții. Comisia va stabili care a fost cauza producerii acestui incident”, a declarat purtătorul de cuvânt al RATB, Constantin Tobescu.

Și mașinile circulă cu dificultate, în condițiile în care întreaga intersecție a fost blocată până în urmă cu puțin timp.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata