Breaking news

Traian Băsescu: Voi promulga imediat bugetul asigurărilor sociale

loading...

Președintele României, Traian Băsescu a anunțat joi seară, într-o conferință de presă susținută la Palatul Cotroceni că va promulga bugetul asigurărilor sociale pe 2014.

basescu conturi bancareVeste bună de la Cotroceni pentru pensionari, medicii rezidenți și profesorii debutanți. Băsescu va promulga bugetul asigurărilor sociale pe 2014.

”Voi promulga imediat bugetul asigurărilor sociale. Obiecţiunile mele sunt pe efectele introducerii accizei pe carburanţi”, a spus Băsescu, joi seară.

Totodată, președintele a precizat faptul că până la acestă oră nu a primit de la Parlamentul României, bugetul pe 2014.

Înţeleg că de aseară propaganda USL-ului mă întreabă când promulg bugetul. Bugetul nu este sosit, nu e în regim de urgenţă. Ar putea să sosească luni la Preşedinţie. Va intra în proces de analiză. Documentul, în mod normal, trebuie să fie trimis la Preşedinţie luni, 9 decembrie. Eu estimez că va veni luni. Data până la care pot să îl consult este 29 decembrie”, a precizat Băsescu.

După care l-a atacat pe Ponta și pe socrul său, acuzându-i că îl șantajează cu comisia parlamentară care va ancheta terenul cumpărat de fiica lui, în comuna Nana. Băsescu a spus că este solidar cu fiica lui întrucât aceasta a cumpărat în mod cinstit terenul agricol.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata